Hedef Diyarbakır

Hedef Diyarbakır

Lider karşısında haketmediği bir yenilgi alan Çanakkale Dardanelspor Pazar günü ağırlayacağı Güneydoğu temsilcisi ile oynayacağı maça hazırlanıyor

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta çok üstün oynamasına rağmen İstanbul deplasmanında Eyüpspor’a uzatma dakikalarında gelen gole engel olamayarak 19 haftadan sonra ilk kez haftayı puansız kapatan Çanakkale Dardanelspor, yenilgiyi unutarak önümüzdeki Pazar günü karşılaşacağı bir diğer önemli karşılaşmadaki rakibi Yeni Diyarbakırspor maçına konsantre oldu.

Oldukça üstün oyun sergilemelerine rağmen birçok gol pozisyonundan yararlanamayan ve aradığı golü bulamayan kırmızı beyazlar kendi evinde karşılaşacağı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Maçtan sonra pazartesi günü izin verilen futbolcular, Salı günü top başı yaparak zorlu maç için kolları sıvadı. Teknik Direktör Fatih Uygun nezaretinde çalışmalara başlayan Çanakkale Dardanelsporlu futbolcular hak etmedikleri yenilginin moralsizliğini üzerlerinden atmaya çalışıyor.

Maçın önemi büyük

Pazar günü 18 Mart Stadında oynanacak karşılaşma her iki takım için de büyük önem taşıyor. İlk yarıda Kobani olayları nedeni ile ertelenen ve Aralık ayında oynanan karşılaşma tartışmalı 90 dakika sonrası uzatma dakikalarının sonunda gelen gol ile 2-2 sona ermiş ve Çanakkale Dardanelspor’un galibiyeti elinden alınmıştı. Şimdi bu maçın rövanşında konuk edeceği Yeni Diyarbakırspor A.Ş. karşısında mutlak galibiyet hedefleyen kırmızı beyazlar maça odaklandı.

Uğur Parlak ve Okan oynuyor

İlk devredeki erteleme maçında eksik kadro ile sahaya çıkmalarına rağmen uzun süre 2-0 önde götürdükleri maçın son dakikalarında yediği golün ardından uzatmaların da bittiği dakikada maçın hakeminin aşırı baskı altında kaldığı için bitiş düdüğünü çalamadığı karşılaşmada gelen ve santrası yapılmayan gol ile maç 2-2 berabere sonuçlanmıştı. Bu maçı unutmayan Çanakkale Dardanelspor’da Okan Sarı ve Uğur Parlak’ın cezaları biterken Eyüpspor maçında kırmızı kart gören Suat Bozkurt Yeni Diyarbakır maçında forma giyemeyecek.