Hedef Çanakkale Belediyesi

Hedef Çanakkale Belediyesi

AK Parti Merkez İlçe teşkilatı Gültekin Yıldız´ın başkanlığında basınla tanışma toplantısında bir araya geldi.

Gündeme dair Değerlendirmelerde bulunan Merkez İlçe Başkanı Yıldız; ?Çanakkale´nin CHP´li olduğuna dair yanlış bir inanç var. Çanakkale´de iktidar AK Parti´dedir. Çanakkale CHP´li değil, muhafazakâr, merkez sağ görüşlüdür? dedi.

 

AK Parti Merkez İlçe kongresinin ardından başkanlık koltuğuna oturan Gültekin Yıldız bugün düzenlenen toplantı ile ilçe yönetimini basın mensuplarıyla tanıştırdı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız yaptığı konuşmada; ?20 Ekim´de kongremizi gerçekleştirdik, ardından da görev dağılımını yaptık. AK Parti´de kurumsallaşma adına önemli adımlar atıyoruz. Gen., dinamik ve Çanakkale sevdalısı bir ekip oluşturduğumuza inanıyoruz. Bunun yanında tecrübeleri ile genç arkadaşlarımıza yön verebileceğine inandığımız arkadaşlarımız aramızda yer alıyor. Biz bu görevleri salt siyasal görevler olarak görmüyoruz. Milletimize hizmet etmek için, Çanakkale ve evlatlarımıza hizmet etmek için bir araç görüyoruz? dedi.

 

GÜLTEKİN YILDIZ ÖZELEŞTİRİ YAPIP HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

 

Ak Parti´de önemli olanın hizmet olduğunu belirten Gültekin Yıldız; ?Bunların geçici görevler olduğunun bilincindeyiz. Görevimiz bittiğinde Çanakkale´de ve hemşerilerimiz tarafından hayırla yad edilmek istiyoruz. Çanakkale sokaklarında gezerken; AK Parti Merkez ilçe olarak, siyasetçi olarak katkımız oldu demek istiyoruz? dedi.

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti iktidarı süresince Çanakkale Merkez´de beklenen başarıyı elde edemediklerinin özeleştirisinde bulundu. Yıldız; ?Biliyorsunuz AK Parti olarak Çanakkale´de birinci partiyiz. Merkezde ise; Çanakkale genelinde yakaladığımız başarıyı yakalayamadık. Merkez´de arzuladığımız oy oranına ulaşabilmiş değiliz. Ama biz bu konuda inançlıyız; Çanakkale´deki sorunun ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Bununla da ilgili çözüm önerilerimiz var? dedi.

 

?ÇANAKKALE CHP´Lİ DEĞİL; MUHAFAZAKÂR, MERKEZ SAĞ ANLAYIŞLIDIR?

 

Gültekin Yıldız konuşmasının devamında Çanakkale´nin CHP´li bir kent olarak anılmasının doğru olmadığını belirterek; Çanakkale´nin muhafazakâr ve merkez sağ görüşlü bir il olduğunu söyledi. Yıldız; ?Çanakkale CHP´li bir kenttir algısını kesinlikle kabul etmiyoruz. Çanakkale hem Adalet Partisi hem de Demokrat Parti döneminde 6´da 6, 8´de 8 milletvekili çıkartmış bir şehirdir. ANAP ve Doğru Yol Partisi 4´te 4 milletvekili çıkartmışlardır. Özetle Çanakkale; muhafazakâr merkez sağ bir şehirdir. İnşallah önümüzdeki seçimde AK Parti olarak bunu oylara ve sandığa yansıtmayı hedefliyoruz? dedi.

 

?CHP ÇANAKKALE´DE YEREL ANLAMDA SINIFTA KALMIŞTIR, ÇÖKÜŞ SÜRECİNE GİRMİŞTİR?

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin yıldız açıklamalarının devamında CHP Çanakkale Belediyesinin başarısız olduğunu belirterek şunları söyledi; ?CHP, Çanakkale´de yerel idare anlamında da sınıfta kalmıştır. Değişim artık gerekli ve kaçınılmazdır. Bu sadece bizim siyasi hedefimiz değil; aynı zamanda sokakta iletişim halinde olduğumuz halkında beklentisidir. CHP özellikle son genel seçimden sonra yerel iktidar olmasına rağmen bir çöküş sürecine girmiştir. Çanakkale´de ki bu çaresizliği şehrin her alanındaki yetersizliklerin çaresi, çözümü AK Belediyeciliktir, AK Parti´dir. İnşallah bu ekip´de bunun altından fazlasıyla kalkacak bir ekiptir? dedi.