Hedef 3 Te 3

Hedef 3 Te 3

Güç depolayan Boğazın Sultanları Beşiktaş´ı gözüne kestirdi

Vestel Venüs Sultanlar Liginin prestijli takımı Çanakkale Belediyespor, pazar günü karşılaşacağı Beşiktaş´ı kendi seyircisinin de desteği ile mağlup edip 3 te 3 yapmanın peşinde.

 

Nilüfer Belediyespor karşısında elde ettiği galibiyet ile lige iyi bir başlangıç yapan ve ardından geçtiğimiz hafta Sarıyer

Belediyespor´u deplasmanda 3-0 mağlup ederek 2´de 2 yapan ve moral kazanan Çanakkale Belediyespor Beşiktaş maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

 

Çanakkale Belediyespor Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, Beşiktaş maçında salona kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Lige iyi bir hazırlık dönemi geçirerek başladıklarını ve bunun ligin ilk 2 haftasına olumlu yansıdığını berlirten Başkan Güneşhan, Beşiktaş maçını da kazanarak seriyi sürdürmek istediklerini vurguladı. Kendi salon ve seyircilerinin avantajlarını önemsedikelrini ve bunu da maça olumlu yansıyacağına inandıklarını vurgulayan İsmet Güneşhan tüm Çanakkalelileri pazar günü saat 17.00 de başlayacak Beşiktaş maçına davet etti. Güneşhan "bu başarı Çanakkale ve Çanakkalelilerindir. Hep birlikte bu gururu paylaşmak istiyoruz" dedi.