Hayata Bağlan´ Yeşil Sahalarda

Hayata Bağlan´ Yeşil Sahalarda

Spor Bakanlığınca desteklenen, Fevzipaşa Roman Kültür ve Etkinlikler Derneği tarafından yürütülen ve yaklaşık 1 ay önce Fevzipaşa Mahalle Meclisinde madde bağımlılığına karsı eğitim seminerlerine başlayan ´Maddeye Değil Hayata Bağlan´ projesi hayata

Proje kapsamında Fevzipaşa mahallesinde yaşayan 10-16 yaş arasındaki cocuklara Hastahanebayırıspor halı saha kompleksinde ilk antrenmanları yaptırıldı.
Yapılan ilk antrenmanda futbol okulu eğitimleri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Okutmanı Hacı Ahmet Taşpınar gözetiminde veriliyor.
Futbol okulu eğitimine Proje Koordinatörü Doç.Dr. Ercan Kocayörük, Proje Eğitim Koordinatörü Uğur Şentürk ve projede gönüllü olarak görev Alan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri katıldı. Futbol Eğitimi sonrası  Proje eğitim koordinatörü Öğr. Gör.  Uğur  Şentürk şunları söyledi; "Bugünden itibaren ´madde değil hayata bağlan´ projemizin futbol okulu eğitimi de başlamış bulunmaktadır.  Projemiz bundan sonra  sabah eğitim semineri öğlenden sonra  futbol okulu eğitimi olarak devam edecektir. Aslında futbol okulunu Fevzipaşa mahallemizdeki semt sahasında başlamak istiyorduk. Ama ne yazıkki Çanakkale Belediyemiz tarafından tadilatı yapılan mahalle sahamızın bakımına 2-3 hafta daha devam edeceğinden dolayı futbol okulu eğitimlerimize bir üzere Hastahanebayırıspor tesislerinde devam edeceğiz.  Projemizin  başlamasından bu yana desteklerini hiç esirgemeyen başta Çanakkale Belediye Başkanımız Sayın  Ülgür Gökhan´a, İl Genclik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri Müdürümüz Sayın  Numammer Uslu´ya ve bugün   çocuklarımıza otobüs desteği ve  futbol sahamızın ayarlamasında bizlere yardımcı olan Çanakkale Gençlik Merkezi Müdürümüz  Sayın Bora Kaşlı´ya sonsuz teşekkür ediyorum".