Havada Thy, Karada Truva Turizm

Havada Thy, Karada Truva Turizm

Çanakkale'nin markası Truva Turizm tüm otobüslerinde logolarını değiştirerek 100.yıl amblemini monte ettirdi

Çanakkale Savaşlarının 100.Yıldönümü tüm yurtta duyarlılıkla gündeme taşınıyor. Tüm Devlet kurumlarının yanı sıra özel sektör de 100.yıl dolayısı ile çeşitli etkinlikler düzenleyerek, farklı adımlar atarak halkta Çanakkale Savaşları ve elde edilen zaferin önemine dair bilinç uyandırarak algı çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kitle ulaşım şirketleri de Çanakkale Savaşlarının 100.yıldönümüne kayıtsız kalmadı. Hava ulaşımında dünya markası THY, yurtdışına sefer yapan uçaklarına 100.yıl logosunu koydururken, kara ulaşımında da Çanakkale’nin Ulusal markası Truva Turizm sefer yapan tüm otobüslerine 100.Yıl ve 2015 amblemlerini koydurttu ve otobüslerdeki logolarını 100.yıla özel dizayn ettirdi.

Truva Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kılıç, 100 yıl önce bu topraklarda Milli Mücadele ve vatan savunması yapıldığını belirterek, Çanakkale Savaşlarının 100.yıldönümünde birey olarak, kurum ve kuruluşlar olarak bu bilinci en doğru şekilde beyinlere yerleştirilmesi gerektiğini söyledi. Kılıç, Truva Turizm olarak tüm otobüslerde 100.yıla algı yaratacak logo değişikliğini yaparak sürece farklı bir katkı sağlamak istediklerini kaydetti.