Hastaneye Teşekkür Artıyor

Hastaneye Teşekkür Artıyor

Çanakkale Devlet Hastanesinde ?Öneri ve şikayet´ kutuları titizlikle değerlendiriliyor

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği´ne bağlı Çanakkale Devlet Hastanesi´nde tedavi gören ve poliklinik hizmeti alan hastaların ?Öneri ve Şikayet´ kutuları aracılığı ile ilettikleri ?teşekkür? sayısında her geçen gün artış kaydediliyor. Kamu Hastaneler Birliği yetkilileri tarafından yapılan değerlendirmede, hastaların öneri ve şikayet kutularının yanı sıra web sitesini kullanarak da memnuniyetlerini ilettikleri belirtildi.

Hastane içerisine yerleştirilen ?öneri ve şikâyet? kutularından çıkan mesajların, Sağlıkta Kalite Yönetim Birimince oluşturulan bir ekip tarafından her ay düzenli olarak büyük bir titizlikle değerlendirildiği belirtilirken, yapılan istatistiki çalışmalarda 2015 yılı Ocak ayında hastalardan gelen memnuniyet ve teşekkür mesajları %62 iken, hastane yönetimi ve çalışanların titiz çalışmalarının da etkisi ile bu oranın 2015 Yılı Kasım ayında  %80´e ulaştığı bildirildi.

Hastalardan gelen memnuniyet mektupları ve teşekkürlerin tüm hastane personelinin motivasyonuna olumlu katkı sağladığına dikkat çeken yetkililer, personelin daha azim ve şevk kazandığının altı çizildi. Yetkililer olumlu ya da olumsuz düşüncelerini yansıtan tüm hastalara teşekkür ettiklerini bu duyarlılıklarının verilen hizmet kalitesinin artmasına ciddi anlamda ışık tuttuğunu vurguladı.