Hamzakoy´a Yeni Aydınlatma Direkleri

Hamzakoy´a Yeni Aydınlatma Direkleri

Gelibolu´da yaz mevsiminde yoğunluk yaşanan bölgelerin başında gelen ve Hamzakoy´u da içine alan Kemal Reis Caddesi´ne alt ve üst yapı çalışmalarının ardından yeni aydınlatma direkleri dikildi.

Alt yapı çalışmaları, aydınlatma, telefon ve elektrik hatlarının yer altına alındığı, üst yapı çalışmalarının da tamamlanması ile çağdaş kent kimliğine uygun olarak dizayn edilen Kemal Reis Caddesi´ne yeni dikilen aydınlatma direkleri görsel bir güzellik daha katacak.

 

 

 

 

 

Gelibolu Belediyesi´ne bağlı ekipleri yeni aydınlatma direklerini yerlerine monte ederken, kurulan direklerin elektrik bağlama çalışmaları da tamamlandı.

Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Hamzakoy´u da içine alan Kemal Reis Caddesi´ne daha modern görüntü kazandırmak amacıyla dikilen dekoratif aydınlatma direklerinin caddenin görüntüsüne görsel güzellik katacağına inandıklarını ifade etti.

Cadde üzerinde montajı yapılan yeni dekoratif aydınlatma direkleri vatandaşların büyük beğenisini toplarken, Başkan Özacar, modern bir Gelibolu için sürdürdükleri çalışmaların devam edeceğini vurguladı.