Hamzakoy Halk Plajı´na Çirkin Saldırı

Hamzakoy Halk Plajı´na Çirkin Saldırı

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar tarafından bu yıl tamamı halka açık ücretsiz hale getirilen Hamzakoy Halk Plajı´na gece yarısı giren kendini bilmez şahıslar 18 adet şemsiyeye kırmak suretiyle zarar verdi.

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar tarafından bu yıl tamamı halka açık ücretsiz hale getirilen Hamzakoy Halk Plajı´na önceki gece giden kendini bilmez şahıslar kumsalda bulunan şemsiyelere kırmak suretiyle zarar verdi.

Sabah plajın günlük temizliğini yapmak üzere gelen Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kumsalda bulunan hasır şemsiyelerin bir bölümünün yatık vaziyette olduğunu gördü. Olay yerine gelen Zabıta Müdürlüğü personeli de tutanak tutarak 18 adet şemsiyenin direklerinin orta kısmından kırıldığını tespit etti. Ekipler, şemsiyelerin olumsuz hava koşulları nedeniyle yıkıldığını düşünürken, gerçek çevredeki bir işletmenin güvenlik kamerası görüntülerinden ortaya çıktı.

Güvenlik kamerası kayıtlarında gece saat 02:55´de üzerinde sadece beyaz tişört bulunduğu fark edilebilen bir şahsın hasır şemsiyelerin direklerini kırdığı görüldüğü bildirildi.

Gelibolu Belediyesi, ilgili güvenlik kamerası kayıtlarını Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim ederek, olayın faili olan şahıs ya da şahısların bulunup adli makamlara teslim edilmesi için üzerine düşen sorumluğu da yerine getirdi.