HALK KÜLTÜR EVİ AÇILDI

HALK KÜLTÜR EVİ AÇILDI

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz, Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Çocuk Kültür Evi açılışına katıldı.

Açılışta konuşma yapan İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz; "Nefes alan cumhuriyete, demokrasiye, adalete ve hukuka kavuşacağız, az kaldı" dedi. 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Halk Çocuk Kültür Evi açılışına katıldı. Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen açılışa İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Zişan Özaydın, CHP Çanakkale Milletvekili adayı İsmet Güneşhan, CHP Çanakkale Milletvekili adayı Tuğberk Güzel, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Süleyman Canpolat, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay ve vatandaşlar katıldı. Farklı ülkeden gelen çocukların dans gösterileri ile devam eden program, çocukların danslarıyla eğlenceli anlara sahne oldu. Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, CHP Çanakkale Milletvekili adayı İsmet Güneşhan ve İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz, Halk Çocuk Kültür Evi açılışında konuşma yaptılar. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili adayı Uz açılışta; "Çocuklarımızın Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Kepez'de haktan yana ve halk için çalışan bir belediye başkanımız var. Yaptığı çalışmalar ve sağladığı katkılardan dolayı Birol Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugün de Halk Çocuk Kültür Evi açılışını yapıyoruz. İnşallah çocuklarımız okuyacak, ilim irfan sahibi gençlerimiz yetişecek. Yeniden nefes alan cumhuriyete, demokrasiye, adalete ve hukuka kavuşacağız, az kaldı. Bundan sonra bütün bayramları mutlu ve huzurlu kutlayacağız. Size söz veriyorum" dedi.