Haketmedik

Haketmedik

20 hafta aradan sonra ilk kez yenilgi alan Çanakkale Dardanelspor`un teknik direktörü Fatih Uygun 1 puana üzülecek iken onu da kaybettiklerine dert yandı

Lider Eyüpspor deplasmanında uzatma dakikalarında yedikleri gol ile Çanakkale`ye uzun bir aradan sonra eli boş dönen Çanakkale Dardanelspor`un Teknik Direktörü Fatih Uygun iyi oynadıkları maçta 1 puan ile yetinmeye üzülecek iken onu da kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

İstanbul`da oynanan ve ligin zirvesini yakından ilgilendiren zorlu karşılaşma öncesi Okan ve Uğur Parlak`ın eksikliği ile günlerce kar ile kaplı zemin konusunda endişe yaşadıklarını belirten Fatih Uygun onun dışında maça iyi hazırlandıklarını ve İstanbul`a önce kazanmak için gittiklerini ifade etti.

Maçın zor geçeceğini bildiklerini belirten Dardanelspor Teknik Direktörü Fatih Uygun karşılaşmayı şöyle değerlendirdi: "maça iyi başladık ve henüz ilk dakikalardan itibaren rakibe önde baskı uyguladık. Topa daha çok sahip olan, iyi pas yapan ve atak oynayan bizdik. Net pozisyonlar da bulduk ancak gol yollarında istediğimizi yapamadık. İkinci yarıda da oyunun kontrolünü hiç bırakmadık. Rakibin ikinci yarıda üzerimize geldiği hemen her pozisyonda kontrataklarla etkili olduk. En az ilk yarıdaki kadar gol pozisyonu bulduk ama gol kaydında başarı sağlayamadık. Maçın berabere bitecek olmasına üzülürken uzatma dakikalarında bir karambol golü yedik ve o üzüleceğimiz 1 puanı da alamadık. Maçın hakkı kesinlikle bu değil. 19 haftadan sonra ilk yenilgimizi almaktan çok asla yenilgiyi hak etmediğimiz bir maçta mağlup olduğumuza üzüldük. Çanakkale`den gelerek bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederiz. İsterdik ki bu maçta yüzlerini güldürelim. Artık bu maçtan dersler çıkartıp önümüze bakacağız.