Hakemler Sezon Kapattı

Hakemler Sezon Kapattı

Çanakkale´de 25 aday hakem İl hakemliğine terfi ederek kokartlarına kavuştu. Düzenlenen geceye Merkez Hakem Komitesi (MHK) Üyesi Erdal Güleç ve TFFHGD Genel Başkan Yardımcısı Aytekin Durmaz da katıldı

Çanakkale İlinde aday hakemlik statüsünde bulunan 25 isim, gerekli eğitim ve sınavlarda başarılı olarak İl Hakemliğine terfi etti. Terfiler nedeni ile Çanakkale´de özel bir gece düzenlendi. Geceye Merkez Hakem Komitesi Üyesi ve 2.Bölge Sorumlusu Erdal Güleç, Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Süper Lig Gözlemcisi Aytekin Durmaz ve 2.Bölge Bölgesel Hakem Sorumlusu Hakan Sivriselvi de katıldı.

Çanakkale İl Futbol Temsilcisi Hayrettin Acar, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ataol, eski hakemlerden Zafer Koçbay ve Adnan söylemez´in yanı sıra eski futbol hakemleri, gözlemciler ve faal futbol hakemleri ile futbol camiasının önde gelen isimlerinin de katıldığı gecede, İl Futbol Hakemliğine terfi eden 25 aday hakemin kokartları takılırken, 2015-2016 hakemlik sezonunun da kapanışı yapılmış oldu.

Yemekli gecede çeşitli etkinlikler de gerçekleştirildi. Yapılan çekilişte ünlü süper lig hakemlerinden Halis Özkahya´nın son yönettiği süper lig maçında giydiği hakem forması satışa çıkartıldı. Çekilişi kazanan isim yine eski hakemlerden TFFHGD Genel Başkan Yardımcısı ve Süper Lig Gözlemcisi Aytekin Durmaz oldu. Durmaz, bir duyarlılık örneği göstererek formayı derneğe bağışladı. Çekilişten ve geceden elde edilen gelir ise faal futbol hakemliği yaparken genç yaşta vefat eden futbol hakemlerinin ailelerine bağışlandı.

Yapılan konuşmaların ve kokart töreninin ardından geceye katılan hakemler, gözlemci ve temsilciler ve futbol camiasının aktörleri gecenin ileleyen saatlerine kadar eğlenerek sezonun stresini attılar.