Gönüllerin Sultanları

Gönüllerin Sultanları

Tarihinin en başarılı lig başlangıcına imza atan kızlarımız gönülleri de bir kez daha fethetti

Nilüfer Belediyespor ve deplasmanda Sarıyer Belediyespor´un ardından geçtiğimiz hafta da kendi evinde Beşiktaş´ı mağlup edip zirvedeki yerini koruyan Çanakkale Belediyespor, sergilediği bu başarı ile tarihinin en başarılı lig başlangıcına da imza attı. 3 maçta puan kayıpsız 3 galibiyet alan ve aldığı 9 sete karşın sadece 1 set veren Boğazın Sultanları, 9.87 puana ulaşarak ligde 3´üncü sıradaki yerini ve ?namağlup´ unvanını da sürdürdü.

 

Önceki akşam Anafartalar Spor Salonunu tıklım tıklım dolduran taraftarlarının da güçlü desteğini alan Çanakkale Belediyespor, zirveyi zorlayabilecek takımlar arasında en önemli başarıyı sergileyen takım oldu. Bu sezon önemli transferler yaparak ciddi bir kadro oluşturan Beşiktaş karşısında gerek servis, gerek hücum ve gerekse blok ve takım savunmasında önemli bir üstünlük sergileyen Çanakkale Belediyespor´da Mia Jerkov 20 sayı üreterek en skorer oyuncu olurken, 12 sayı ile Jana Kulan, 9 sayı ile Ceren Kestirengöz, 8 sayı ile Beyza Arıcı ve 7 sayı ile de Sinem Barut sayı üretmede diğer başarılı oyuncular oldu.

Lig tarihinde dördüncü sezonunu geçirmekte olan Çanakkale Belediyespor bu dört yılın en başarılı lig başlangıcını da yaparak otoritelerin takdir ve övgüsünü de kazanmayı sürdürüyor. Baş Antrenör Üzeyir Özdurak ve ekibinin komuta ettiği Boğazın Sultanları, hem ligde hem de ilk kez katıldığı Avrupa Kupaşarı sınavlarında çok önemli başarılar elde ederek taraftarların da gönlünde taht kurdu.