Gölcük Mesaisi

Gölcük Mesaisi

Tokatspor ve Bayburt galibiyetleri ile moral kazanan Çanakkale Dardanelspor körfez deplasmanına galibiyet parolası ile hazırlanıyor

Spor Toto 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor, ligin 7´nci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gölcükspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kendi evinde karşılaştığı Bayburt Frup Özel İdarespor´u 3-1 mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini alan kırmızı beyazlarda Gölcük karşısında ligdeki ilk deplasman galibiyetini almayı hedefliyor.

Lige şampiyonluk parolası ile hazırlanan ancak ilk haftalarda deplasmanlarda istediği sonuçları alamayan Çanakkale Dardanelspor, kupada elde ettiği Tokat galibiyetinin ardından ligde de Bayburt galibiyeti ile moral kazandı. Kırmızı Beyazlar bu moral ile önümüzdeki cumartesi günü oynayacağı Gölcük maçında da galibiyet serisini sürdürerek grubun zirvesine ağırlığını koymayı hedefliyor.

Okan sakat, Ensar cezalı

Çanakkale Dardanelspor´da geçtiğimiz hafta son antrenmanda sakatlanan ve ayağında kırık tespit edilen Okan Sarı ile Bayburt maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Ensar Gölcükspor maçında kadroda yer almayacak. Öte yandan cezası sona eren Ahmet Yazar ve Milli Takımdan dönen Ufukcan bu hafta kadroda yer alabilecek.

Futbolcuların morali yerinde

24 Erzincan mağlubiyetinin ardından Ziraat Türkiye Kupasında Tokatspor maçında müthiş bir geri dönüş ile 4-0 geriye düştüğü maçta 5-4 galip gelerek müthiş bir başarıya imza atan ve ardından da ligde güçlü takımlardan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübünü 3-1´lik sonuş ile mağlup eden Çanakkale Dardanelsporda futbolcuların ve teknik heyetin yüzleri gülüyor. İki maçta 8 gol atarak gol yollarındaki tutukluğu üzerinden atan futbolcular arka arkaya alınan 2 galibiyetin morali ile çalışmalarda oldukça hırslı oldukları gözleniyor.

Fatih Uygun ?Galibiyet istiyoruz?

Çanakkale Dardanelspor Teknik Direktörü Fatih Uygun, her geçen hafta ve ligde ve kupada her oynanan maçta takımın daha da rayına oturduğunu ve istenilen düzeye gelme noktasında önemli mesafe aldıklarını söyledi. Bayburt maçında da Tokat maçında olduğu gibi geriye düşülmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan futbolcularının galip gelebilmeyi başardığını ve bunun da memnuniyet verici olduğunu belirten Fatih Uygun, Gölcükspor maçına da galibiyet için hazırlandıklarını, iyi bir seri yakalayarak kendi evlerinde hafta içi oynayacakları önemli Niğde Belediyespor maçı öncesi daha da güç kazanmak istediklerini kaydetti.