Gökhan´dan Teknik İnceleme

Gökhan´dan Teknik İnceleme

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, düzenlediği teknik inceleme gezisiyle kentte sürdürülen çeşitli faaliyet ve çalışmaları yerinde inceledi.

Çanakkale Belediyesi tarafından, İsmetpaşa Mahallesi Çanakkale Anadolu Lisesi civarında yürütülen alt yapı çalışmalarını takiben başlanılan üst yapı düzenlemeleri devam ederken, faaliyetler kapsamında Kayaalp Sokak´ta kaldırım düzenlemesi ve asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ramazan Bayramı´na kadar ilk etap asfaltlamanın tamamlanması planlanan Sokak´ta, bayram sonrası son düzenlemeler gerçekleştirilerek kentlilerimizin kullanımına sunulacak. Başkan Gökhan da, düzenlediği teknik inceleme gezisi çerçevesinde sokaktaki çalışmaları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Gökhan, aynı zamanda Tansaş Kavşağındaki düzenlemeleri de inceleyerek, kısım kısım yürütülen asfaltlama çalışmalarının gerçekleştirildiği alan hakkında bilgiler aldı.

Teknik gezi kapsamında Yeni Kordon´da da incelemelerde bulunan Başkan Gökhan, engelli kentlilerimizin denize rahatça ulaşabilmeleri için yenilenen rampa ve duşları inceledi. Geçtiğimiz yıl kullanılmaya başlanan engelli kentlilerimizin tekerlekli sandalyeleri ile kumsalı rahatlıkla geçerek denize ulaşmalarını sağlayan rampa ve yine tüm kentlilerimizin yüzme aktivitesinden sonra faydalanabileceği pratik duşlar yenilerek, sezonda hizmet vermesi için kentlilerimizin kullanımına sunuldu.