Gökhan Barbaroslular İle Buluştu

Gökhan Barbaroslular İle Buluştu

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Kentli Buluşmaları ve Katılımcı Bütçe Toplantısı kapsamında Barbaros Mahallesi 2. Etap Toplantısı gerçekleştirildi.

Aktaş Kahvehanesinde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve çalışanlarının yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri, Barbaros Mahalle Muhtarı Şaban Şahin ile Barbaros Mahallesi sakinleri katıldı. ?Söz Sizde? sloganıyla başlatılan Kentli Buluşmaları Toplantısında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kentte yürütülen çalışma ve faaliyetler başta olmak üzere Çanakkale Belediyesinin tüm hizmet ve faaliyetlerine ilişkin detaylı bir sunum gerçekleştirirken, aynı zamanda Barbaros Mahallesine ilişkin yatırım ve çalışmalar hakkında da katılımcılara bilgiler verdi. Sunumun ardından Başkan Gökhan ve birim müdürleri Mahalle sakinlerinden gelen soruları yanıtlarken, talep ve öneriler de değerlendirilmek üzere not alındı.

Mahalle sakinlerinin ilgi gösterdiği toplantının hemen bitiminde ise 2017 bütçesinin hazırlığında önemli bir veri olacak Katılımcı Bütçe Toplantısı gerçekleştirildi. Mahalle sakinleri, Mahallelerinde yatırım adına öncelik verilmesini istedikleri Kentsel Altyapı, Park, Bahçe, Ağaçlandırma Alanları, Oyun ve Spor Alanları, Kentsel Üst Yapılar, Çevre, Temizlik ve Katı Atık, Toplu Taşıma, Sosyal Hizmet ve Yardımlar ile Kültür ve Sanat konularına yönelik açılan sandıklarda, kendi önem sıralamalarına göre oy kullandı. Mahalle sakinlerinin Başkan Gökhan ile bir araya geldiği, kente ve Mahallelerine ilişkin fikirlerini dile getirdiği Kentli Buluşması oldukça verimli geçerken, Barbaros Mahallesi 3. Etap Toplantısı da 27 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 20.30´da Beldemiz Kahvehanesinde (Beldemiz Çay Bahçesi) gerçekleşecek.