Gökçeada´nın Sorunlarının Takipçisi Olacağım

Gökçeada´nın Sorunlarının Takipçisi Olacağım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, seçim çalışmaları kapsamında Gökçeada ilçesini ziyaret etti.

Tuna, Gökçeadalıların ulaşımdan kaynaklı sorunlar yaşadığını bildiğini ifade ederek ?Bu sorunun biran evvel çözülmesi, ulaşımın daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi adına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Feridun Bilgin´in tarafından yanıtlanması istemiyle mecliste soru önergesi verdim. Gökçeada´nın sorunlarının çözümü ve Değerli Belediye Başkanımızın taleplerinin karşılanması için 1 Kasım´dan sonra kurulacak mecliste de takipçisi olacağım? dedi.

Tuna´ya Gökçeada´da Coşkulu Karşılama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, seçim çalışmaları kapsamında Gökçeada ilçesini ziyaret etti. Tuna´yı Gökçeada Belediye Başkanı MHP´li Ünal Çetin, İlçe Başkanı Hasan Erden ve teşkilat yöneticileri coşkulu bir şekilde karşıladı. MHP Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, esnafı, pazarı, kahveleri, Bademli, Uğurlu ve Eşelek köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Ulaşım Sorunu Çözeceğiz

Gökçeada´nın sorunlarıyla ilgili Belediye Başkanı Ünal Çetin ile sık sık görüştüğünü dile getiren MHP´li Tuna, Gökçeadalıların ulaşımdan kaynaklı sorunlar yaşadığını biliyorum. Bu sorunun biran evvel çözülmesi, ulaşımın daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi adına Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Feridun Bilgin´in tarafından yanıtlanması istemiyle mecliste soru önergesi verdim. Gökçeada´nın sorunlarının çözümü ve Değerli Belediye Başkanımızın taleplerinin karşılanması için 1 Kasım´dan sonra kurulacak mecliste de takipçisi olacağım.

Gökçeada Bir Turizm Destinasyonu

Gökçeada turizm kaynakları açısından da Çanakkalemiz için oldukça büyük bir öneme sahip. Yapacağımız çalışmalarla Gökçeada´nın turizm gelirlerinden daha fazla pay elde etmesini sağlayacağız. Yakın zamanda bir gümrük kapısı açılma talebi olduğunu biliyorum. Gümrük kapısı açıldığında Kuzey Ege Adaları arasında bir turizm hareketliliği de olacaktır  dedi.

Esnaf da, Pazarcı da Çaresiz

AKP iktidarı döneminde esnafında, çiftçinin de, pazarcının da yüzünün gülmediğini belirten Tuna, üretici tarlada ürünü yok pahasına zararına satıyor. Pazarcı satışlardan memnun değil. Birde üzerine vergiler binince. Tezgahlar ateş pahası oluyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak tezgahlarda ki pahalılığa son vermek için, üretici birliklerini daha etkin hale getireceğiz. Kaliteli tohum, fide ve fidan üretimi için destekleme sağlayacağız ve dışa bağımlılığa son vereceğiz. Mazot, gübre, ilaç, tohum, yem ve fide gibi temel tarımsal girdilerdeki ÖTV ve KDV´yi kaldıracağız ve mazot 1 lira 75 kuruş olacak. Tarlada yetiştirilen ürünlerle ilgide fiyat garantisi vereceğiz dedi.