Gider´den Yoğun Tempo

Gider´den Yoğun Tempo

Ak Parti´nin Milletvekili Adayı Ayhan Gider, Kurban Bayramı nedeniyle iki günde sekiz ilçe ve onlarca köyü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Gider, atacakları adımların vatandaşların talepleri doğrultusunda şekillene

Ayhan Gider, hem seçim çalışmalarını gerçekleştirdi hem de vatandaşların Kurban Bayramı´nı kutladı. İki günde 8 ilçe ve onlarca köyü ziyaret eden Gider, gittiği yerlerde gelecek dönemde nasıl bir milletvekilliği sergileeceğine ilişkin önemli ipuçları verdi. İlk olarak partisinin Merkez İlçe Bayramlaşmasına katılan Gider, güçlü bir Türkiye için destek isterken, diğer ilçelerde ise özel olarak yatırım planlarını anlattı. Gittiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Gider´e, belediye başkanları, ilçe başkanları, muhtarlar ve il genel meclisi üyeleri eşlik etti. Ayvacık´ta Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin tarafından karşılanan Gider, güçlü bir Türkiye için öncelikle terör belasından kurtulmak gerektiğine dikkat çekti. Şahin´in ?milletvekili seçildikten sonra en geç iki ayda bir sizi Ayvacık´ta görmek istiyoruz´ talebine cevap veren Gider; ?Biz Ayvacık´ın hasretine o kadar süre dayanamayız. Görev yaptığım süre boyunca hiç iki ay gelmediğim olmadı. Milletvekili olunca da sık sık geleceğiz? dedi.

BAYRAMİÇ´E ORMAN MÜJDESİ

Ormancılık açısından Çanakkale´de önemli bir yere sahip olan Bayramiç´te konuşan Gider, Orman Bölge Müdürlüğü´nün kuralacağını açıkladı. Muhtarların yoğun desteğiyle konuşmasını sürdüren Gider, sonrasında vatandaşların Bayramiç´e yönelik taleplerini dinledi.

EZİNE´YE İHTİSAS HASTANESİ

Ezine´de de yoğun ilgiyle karşılaşan Gider, Ezine´nin ekonomik gelişimi için atılacak adımları açıkladı. Ezine´ye gıda alanında organize sanayi bölgesi kurulacağını belirten Gider, peynirin kalbi Ezine´de atacak dedi. Ezine Devlet Hastanesi´nin de gelişimini değerlendiren Gider; ?Şuan bir ihtisas alanı belirtmiyorum fakat, Ezine Devlet Hastanesi´nin bir ihtisas alanında geliştirerek diğer şehirlerden de hasta kabul edecek ve bölgeye şifa dağıtacak bir büyüklüğe ulaşması için gerekli adımları atacağız? dedi.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

İlçe ve köy ziyaretlerinin ardından Gider, Ak Parti İl Başkanı Erdener Can´ın da katılımıyla Şehit Fatih Duru´nun ailesinin evini ziyaret etti.