Genel Başkandan Tam Not

Genel Başkandan Tam Not

Çanakkale adına bir ilki gerçekleştiren CHP Kepez Belde Örgütü Ankara´dan ardında çok olumlu izlenimler bırakarak döndü

Bir ilki gerçekleştiren ve Anıtkabir´de resmi tören gerçekleştiren CHP Kepez Belde Örgütü, partinin grup toplantısına da katıldığı meclis ziyaretinde kabul edildikleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´ndan da takdir ve övgü aldı.

Önceki hafta yapılan kongrede güven tazeleyen Birol Arslan Başkanlığında oluşan yeni yönetim ve parti üyeleri Çanakkale adına bir ilki gerçekleştirdi ve 114 kişilik kafile ile gittikleri başkent  Ankara´ya adeta çıkartma yaptı. 3 otobüs ile Ankara´ya giden CHP Kepez Belde Örgütü ilk olarak Anıtkabir´e bir ziyaret gerçekleştirdi. Çanakkale Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Bülent Oz´ün de eşlik ve refakat ettiği ziyarette daha önce planlanan resmi tören gerçekleştirildi. CHP Kepez Belde Başkanı Birol Arslan örgütü adına Mustafa Kemal Atatürk´ün mozolesine çelenk birakarak saygı duruşunda bulunduktan sonra Anıtkabir Özel Anı Defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. Arslan´ın yazısını "Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk" ile sonlandırdı.
CHP Kepez Belde Örgütü Anıtkabir ziyaretinden sonra TBMM´ne geçerek burada partisinin grup toplantısına katıldı ve daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kabul edildi. Kılıçdaroğlu tarafından meclisteki makamında sıcak bir şekilde karşılanan CHP Kepez Belde Örgütü adına Başkan Birol Arslan örgütün durumunu, siyasal ve diğer faaliyet ve çalışmalarını özetleyen bir sunum gerçekleştirildi. Türkiye´nin en büyük beldesi Kepez´de parti çalışmalarını büyük dikkat ve özen ile sürdürdülerini belirten Birol Arslan, örgütün kapılarının 7 gün 24 saat üyelerine ve halka açık tuttuklarını söyledi. Arslan son seçimlerde parti oylarının yüzde 43.6 bandına yükseltildiğini kaydetti. 

Arslan´ın sunumunu büyük bir dikkat ile dinleyen Genel Başkan Kemal Kılıcdaroğlu, CHP Kepez Belde Örgütünün çalışmalarını takdir ile karşıladığını belirterek başarılı ve örnek teşkil eden bu çalışmaların devamını diledi.