Genç Sultanlar Affetmedi 3-1

Genç Sultanlar Affetmedi 3-1

Çanakkale Belediyespor 3.ligde de adını galibiyete yazdırdı be güçlü rakibini mağlup etti

Türkiye Bayanlar Voleybol 3.Liginde mücadele eden Çanakkale Belediyespor, ligin 6.haftasında kendi evinde karşılaştığı Acarspor´u 3-1 mağlup ederek çıkışa geçti.

Bu sezon ilk kez katıldıkları ve otoritelerce 3.ligin en zor grubu olarak gösterilen 1.grupta Çanakkale´yi temsil eden Boğazın Genç Sultanları, başa baş mücadele şeklinde geçen ilk seti 26-24 kazandı. İkinci sette üstünlüğü rakibine kaptıran Çanakkale Belediyespor setten 25-21 yenik ayrılınca skor 1-1 oldu. Karşılaşmanın 3.setinde yeniden üstünlüğü eline alan Genç Sultanlar rakibine şans tanımadı ve bu seti 25-16 gibi farklı bir skor ile kazanarak setlerde 2-1 öne geçti.

Karşılaşmanın dördüncü setinde de üstünlüğünü koruyan Çanakkale Belediyespor 3.lig bayanlar voleybol takımı bu seti de farklı bir skor ile 25-15 önde tamamladı ve maçı 3-1 kazanarak 6.haftayı 3 puan ile kapatmayı başardı. Genç Sultanlar bu galibiyeti ile puanını 9´a çıkardı ve ligde ilk 8´de kalma başarısını gösterdi. Çanakkale Belediyespor önümüzdeki hafta Alaşehirspor deplasmanına çıkacak.