Genç Başkan Güven Veriyor

Genç Başkan Güven Veriyor

Batman maçı sonrası galibiyet coşkusunu taraftarlar ile paylaşan Mehmet Önen ilgi odağı oldu

Çanakkale Dardanel´i iyi günde kötü günde yalnız bırakmayan 17 Gençlik taraftarları, sezon başında kulübün başına geçen Mehmet Önen´e büyük ilgi gösteriyor.

Çanakkale´de ticari faaliyetlerinin yanı sıra ekonomi dışında kentin sosyal, kültürel ve spor alanlarında da sağladığı katkılar ile ?Duayen´ olarak anılan babası Niyazi Önen´den devraldığı bayrağı daha güçlü taşıma kararlılığı gösteren Mehmet Önen kısa sürede taraftarların sevgi, saygı ve güvenini kazandı.

Türkiye liglerinin ?En genç Başkanı´ unvanını da elinde bulunduran Mehmet Önen, kendisi gibi iş yaşamında da başarılı genç yöneticileri de yanına alarak çıktığı yolda emin adımlar ile ilerliyor. Çanakkale´yi Spor Toto 3.Ligde temsil eden Çanakkale Dardanel´in başında istikrarlı bir yönetim anlayışı ile geleceğe umutla bakılmasını sağlayan Genç Başkan Mehmet Önen takımı içeride ve dışarıda oynadığı maçlarda yalnız bırakmayarak futbolcuların da büyük güven ve sevgisini kazandı.

Çanakkale Dardanel´in genç Başkanı Mehmet Önen, önceki gün ilk devrenin kapanış maçında da 18 Mart Stadına gelerek Batman Petrolspor karşılaşmasını izledi. Alınan galibiyet sonrası çok mutlu olan Başkan Mehmet Önen, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan taraftarların çağrısına da kayıtsız kalmadı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya inerek taraftarların bulunduğu tribünlerin önüne gelen Önen, kırmızı beyazlı renklere gönül veren taraftarlar ile birlikte alınan galibiyeti kutladı.

Taraftarların sevgi gösterisine eşlik eden Çanakkale Dardanel Kulüp Başkanı Mehmet Önen kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı memnuniyet yaşadı. Uzun süre tribünlerdeki coşkuyu paylaştığı taraftarlara teşekkür eden Mehmet Önen daha sonra soyunma odasına giderek galibiyetin mimarları futbolcu ve teknik heyeti de tebrik etti.