Gelibolu´yu Güzelleştirmek İçin Çalışacağız

Gelibolu´yu Güzelleştirmek İçin Çalışacağız

Bayram tatili öncesi, personeliyle buluşan Gelibolu Belediye Başkanı Özacar, ?Özverili çalışmalarınızdan dolayı her birinize teşekkür ederim. Bütün ülkemizle birlikte, huzurlu, neşeli, sağlıklı ve mutlu günler ile erişmek ümidiyle bayramınız kutlu olsun?

Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, Kurban Bayramı tatili öncesi ana hizmet binasında düzenlenen bayramlaşma programında personeliyle buluştu. Başkanlık makamında gerçekleştirilen programda tüm çalışanların tek tek bayramlaşan Başkan Özacar, kendilerine aileleriyle birlikte mutlu bayramlar diledi.

?Ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim? diyen Başkan Özacar ?Huzur içinde bir bayram ve her günümüzü de bir bayram güzelliğinde yaşayalım? temennisinde bulundu.

Başkan Özacar, ana hizmet binasında düzenlenen programının ardından Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmet Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik Müdürlüğü´nde çalışan personelle bayramlaşarak, gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Başkan Özacar İtfaiye Müdürlüğü´nde düzenlenen ikinci programda personeline hitaben yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

?Bayramlar gelip geçiyor, yaşam içerisinde bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. Günlük koşullar içerisinde bazen üzülüyoruz bazen zaman zaman birbirimizin gönlünü kalbini kırıyoruz. Hepimiz ama hepimiz her şeyden önce insanız. Güzel bir ülkede huzur içinde yaşamak istiyorsak hepimiz birbirimize karşı hoşgörü içerisinde karşılıklı saygı içerisinde bulunalım. Bu ülke çok güzel bir ülke.Memleketimiz de çok güzel yaşanılabilecek bir memleket. Ülkemizin dört bir tarafı güzel ama tabi herkes kendi memleketini çok daha güzel bulur ve sever. Gelibolu da bu bakımdan bizler için çok güzel bir şehir. Onu güzelleştirmek için de hepimiz el birliğiyle çalışacağız. Huzur içinde bir bayram ve her günümüzü de bir bayram güzelliğinde yaşayalım diyoruz. Hepinizin bayramı bir kez daha kutlu olsun. Bir diğer bayrama bütün ailelerimizle birlikte, bütün ülkemizle birlikte, huzurlu, neşeli, sağlıklı ve mutlu günler ile erişmek ümidiyle.?

Bayramlaşma programına belediye meclis üyeleri de katıldı.