Gelibolu´da Üst Yapı Çalışmaları Hız Kesmiyor

Gelibolu´da Üst Yapı Çalışmaları Hız Kesmiyor

Gelibolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, sahil yolu ile Fener Meydanını birleştiren Fener Yolu Sokak ve bağlantılı yollardaki kilitli parke taş çalışmasını başarıyla tamamlayarak halkın kullanımına sundu.

Gelibolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Ekipler, planlanan program doğrultusunda son olarak teknik altyapı çalışmaları bitirilen Fener Yolu Sokak ve bağlantılı yollarda,  kilitli parke taş, kaldırım, su oluğu ve bordür çalışmasını tamamladılar.

Yetkililer, sahil yolu ile Fener Meydanını birleştiren ve geniş bir alanı kapsayan bölgede, stabilize ve mekanik malzeme serimi sonrasında bin 700 m² parke taş, 350 metre su oluğu ve 100 m² tretuvar çalışması yapıldığını bildirdi.

Yetkililer, ilçeye daha güzel ve modern bir görünümün kazandırılması amacıyla sürdürülen üst yapı çalışmalarının teknik altyapı faaliyetleri ile bütünlük sağlayacak şekilde devam edeceğini, planlamalar doğrultusunda çalışmaların farklı bölgelerde sürdürüleceğini sözlerine eklediler.