Gelibolu´da 8 Mart´ta Sinema Salonu Kadınların

Gelibolu´da 8 Mart´ta Sinema Salonu Kadınların

Gelibolu Belediyesi bu yıl da ?8 Mart Kadınlar Günü? dolayısıyla AKM´deki sinema salonunu bayanlara tahsis etti. Gelibolulu kadınlar, ücretsiz olarak gösterime sunulan film gösterimi ile unutulmaz bir gün yaşadı.

Gelibolu Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nde dört yıllık geleneği sürdürerek bayanları bu yıl da Atatürk Kültür Merkezi´nin sinema salonunda ücretsiz olarak misafir etti.

Belediyenin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü´nün yaptığı, başrolünde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım´ın yer aldığı ?Kocan Kadar Konuş 2? isimli film 8 Mart Kadınlar Günü´nde AKM´de bayanlara  özel ücretsiz olarak gösterime sunuldu.

Gelibolulu kadınlar, saat 15:00, 17:00, 19:00 ve 21:00 olmak üzere dört ayrı seans ile gösterime sunulan filmde, romantik ve eğlenceli bir hikayeyi izleme şansını yakaladılar .

Filmi izlemeye gelen bayan izleyicilerin Kadınlar Günü´nü kutlayan Belediye Başkan Vekili Kemal Tarım, Atatürk Kültür Merkezi´ne film izlemek için gelen Gelibolulu kadınları kapıda karşılayarak kendilerine karanfil takdim etti. Komedi filminin ilk seansını Belediye Başkanı Özacar´ın eşi Birhan Özacar da, Belediye Meclis Üyesi Gülüzar Durgunoğlu ile birlikte konukların arasında takip etti.

Film izlemeye gelen Gelibolulu kadınlar bu etkinlik için Belediye Başkanı Mustafa Özacar´a teşekkür etti.