Gelibolu Belediyesi Bayan Personelini Unutmadı

Gelibolu Belediyesi Bayan Personelini Unutmadı

Gelibolu Belediyesi, Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde kurumda çalışan bayan personeline öğle yemeği verdi. Belediye Başkan Vekili Tarım, Gelibolu için birlikte mesai yaptığı personele emekleri için teşekkür etti.

Gelibolu Belediyesi, kurumda görev yapan bayan personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutlarken, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda verdiği öğle yemeği ile biraraya getirdi. Gelibolu Balık Restaurant´ta düzenlenen yemeğe eşi Fatma Tarım, Meclis Üyesi Gülizar Durgunoğlu ve Belediye Başkanının eşi Birhan Özacar ile birlikte katılan Belediye Başkan Vekili Kemal Tarım, bayan personele çiçek ve çikolata takdim etti.

?Sizlerle birlikte Gelibolu için birlikte mesai yapıp, birlikte üretmeye devam edeceğiz. Bu ülkede kadını erkeği ile bir ağaç gibi  tek ve hür bir orman gibi kardeşcesine yaşayalım? diyen Tarım, bayan personelin 8 Mart Kadınlar Günü´nü kutlayarak kendilerine verdikleri emek için teşekkür etti.

Başkan Vekili Tarım, belediye personelinin yanı sıra Belediye Başkanının eşi Birhan Özacar ve aynı zamanda Hoca Hamza Mahallesi Muhtarı olan eşi Fatma Tarım´ın da gününü kutlayarak, kendilerine çiçek takdim etti.