Gelibolu Belediyesi 93 Aileye Sıcak Yemek Verdi

Gelibolu Belediyesi 93 Aileye Sıcak Yemek Verdi

Gelibolu Belediyesi, Ramazan ayı içerisinde sosyal sorumluluk kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketlerini ulaştırmaya devam ederken, 93 aileye ay boyunca düzenli olarak sıcak yemek götürdü.

Gelibolu Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında muhtaç ve yoksul ailelere gıda paketlerini ulaştırırken, yaşlı vatandaşların evlerine götürülen sıcak yemek uygulaması geleneğini devam ettirdi.

Muhtarlar aracılığı ile yapılan tespit sonrasında evde yemek pişirecek kimsesi olmayan yaşlılara Ramazan ayı boyunca düzenli olarak günlük yemek dağıtımı uygulamasından bu yıl 93 aile yararlandı.

Belediye Başkanı Mustafa Özacar, uygulamanın Gelibolu sınırları içerisinde ikamet eden, hastalığı, yaşlılığı, kimsesi veya geliri olmadığından yemek yapamayan tüm gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma hedefiyle yürütüldüğünü vurguladı.

Başkan Özacar, görevde bulundukları dönemde altı yıldır izlenen bu yolla asıl ihtiyaç sahiplerine ulaşıldığını evlere servis uygulamasının kamuoyu tarafından da olumlu değerlendirildiğine dikkat çekti.