Geleceğin Yıldızları

Geleceğin Yıldızları

Türkiye Bayanlar Voleybol 3.Liginde mücadele eden voleybolcular, Ton Tv´de yayınlanan Amatör Panorama programının bu haftaki konukları oldu

Türkiye Bayanlar Voleybol 3.liginde mücadele eden Çanakkale Belediyespor voleybol takımı oyuncuları ve yöneticileri, Çanakkale´de sporun, sporcuların, kulüplerin, kurum ve kuruluşların sesi olan Amatör Panorama Programının bu haftaki konukları oldu.

Çanakkale´nin uydudan yayın yapan tek televizyon kurumu olan Ton Tv´de 8 yıldan bu yana kesintisiz yayınlanmakta olan Amatör Panorama Programına katılan Çanakkale Belediyespor 3.Lig Bayan voleybol takım ve yöneticileri, program yapımcısı ve sunucusu Bülent Büberci´nin sorularını yanıtladı. Çanakkale Belediyespor 3.Lig bayan voleybol Antrenörü Ceyhun Persek, yardımcıları Gonca Öden ve Orkun Kaşıkçıoğlu A takımın alt yapısını oluşturan takım ile ilgili genel değerlendirmelerde bulundular.

Çanakkale Belediyespor 3.Lig takımının bayan voleybolcularının kendilerini tanıttığı programda konuşan Antrenör Ceyhun Persek, amaçlarının sporcuların en iyi şekilde yetiştirilmesi olduğunu, hem ligde maçlar yaparak oyuncuların sportif gelişimlerini sağlamak hem de gelecekte 1.ligde mücadele eden A takıma oyuncu kazandırmak olduğunu söyledi. Ceyhun Persek ligde 2.lige yükselme hedefi ile ciddi bütçe kullanan kulüpler olduğunu ancak kendilerinin tamamen alt yapı oyuncuları ile lig oynadıklarının altını çizdi.

Takımın Bayan Antrenörlerinden Gonca Öden de Çanakkale Belediyespor´un Türkiye´de alt yapıya önem veren ve yatırım yapan birkaç kulüp arasında olduğunu ve kulübün kendilerine her türlü çalışma imkan ve ortamını seferber ettiğini ve bunun da takdire değer olduğunu belirtti. Bosna´dan 4 oyuncunun kadroda yer aldığını vurgulayan Öden ?tüm oyuncularımız Çanakkale´de hem okul eğitimlerini hem de sportif çalışmalarını başarı ile sürdürüyor. Burada hepsi de bir aile olduklarının bilinci ile sağlıklı bir ortamda çalışma olanakları bulmaktalar. Birlik beraberlik ve arkadaşlık içerisinde hepimiz çok mutluyuz? dedi.

Çanakkale Belediyespor Antrenörü Orkun Kaşıkçıoğlu da yaptığı değerlendirmede, kulüp bünyesinde 200 voleybolcu bulunduğunu ve daha önce sadece turnuvalarda ve yerel liglerde maç trafiği yaşadıklarını, 3.ligde mücadele eden oyuncularının ise geleceğin yıldız voleybolcuları olmaya aday olduklarını vurguladı. Tesis ve imkan yönünden Çanakkale Belediyespor´un örnek bir kulüp olduğuna da değinen Kaşıkçıoğlu, yapılan tüm yatırım ve çalışmaların ödülünü gelecek yıllarda net görüleceğinin de altını çizdi.