Gazi Süleyman Paşa´da Hafta Sonu Mesaisi

Gazi Süleyman Paşa´da Hafta Sonu Mesaisi

Gelibolu Belediyesi´ne bağlı ekipler, Gazi Süleyman Paşa Mahallesi´nde alt yapı sistemlerini yenilemeye devam ederken, tretuvar üretimi ve kilitli parke taş kaplaması ile üst yapı çalışmalarını hafta sonu da sürdürdü.

Gelibolu Belediyesi´ne bağlı ekipler Gazi Süleyman Paşa Mahallesi´nde hafta sonu mesaisi yaparak alt yapı ve üst yapı çalışmalarını hız kesmeden devam ettirdi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince su ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği bölgede,

Gonca Sokak´ın yanı sıra Saruca Paşa Caddesi ve bağlantılı tüm sokaklarda su hatları PE (Polietilen) teknoloji ile kanalizasyon hatları da HDPE (Korige) borularla değişim sağlandı.

Yetkililer, teknik planlama çerçevesinde artan nüfusa cevap verecek yeni alt yapı sistemlerin oluşturulup, üst yapı çalışmalarına hazır hale getirildiğini belirtti.

Diğer yandan Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler de, üst yapı çalışmalarını Emek Caddesi etabının tamamlanmasının ardından 26 Kasım İlkokulu çevresinde sürdürdü. Kilitli parke taş kaplaması ile yenilenen sokaklar halkın kullanımına hazır hale getirilirken, üst yapı faaliyetlerinin planlama doğrultusunda devam edeceği kaydedildi.