Gazi Süleyman Paşa Yenileniyor

Gazi Süleyman Paşa Yenileniyor

Gazi Süleyman Paşa Mahallesi´nde Gelibolu Belediyesi, UEDAŞ ve Telekom´un koordineli olarak yürüttüğü alt yapı çalışmaları ile birlikte yumuşak zemin kazınarak sıkıştırılmış dolgu malzemesiyle üst yapı çalışmalarına hazır hale getiriliyor.

Gelibolu´da yeni yerleşim alanlarının yoğunlaştığı Gazi Süleyman Paşa Mahallesi´nde, Belediye, UEDAŞ ve Telekom´un koordineli olarak yürüttüğü teknik alt yapı faaliyetlerinin yanı sıra alt yapının tamamlandığı bölgeler üst yapı çalışmalarına hazır hale getiriliyor.

Mahallenin en önemli ana arterlerinden biri olan Saruca Paşa Sokak´ta havai hatların yer altına alınması, yeni kanalizasyon ve su hatlarının oluşturulup, boş parseller için altyapı bağlantılarının hazır hale getirilmesinin ardından Gelibolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yumuşak zemin kazınarak sıkıştırılmış dolgu malzemesi ile dolduruluyor.

Zemin iyileştirmesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Özacar, vatandaşların biraz daha sabırlı olmalarını dileyerek, ?Stablize malzeme ile doldurulan yollar alt temel malzemesi seriminin ardından sıkıştırılarak üst yapıya hazır hale gelecektir. Yeni tretuvar ve parke taş çalışması ile Gazi Süleyman Paşa Mahallesi yepyeni bir görünüme kavuşarak yenilenen yollarımızı kış mevsimi öncesinde halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz? dedi.