GAZETECİLERDEN ARICIYA ZİYARET

GAZETECİLERDEN ARICIYA ZİYARET

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği üyeleri Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı’yı makamında ziyaret etti.

10 Ocak Gazeteciler gününde kurulan Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği ziyaretlerine devam ediyor. Dernek bu kez Türkiye’de birçok başarıya imza atmış Çanakkale İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı’yı ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Arıcı, yaptıkları çalışmalar hakkında gazetecilere bilgiler verdi. Arıcı ayrıca yeni kurulan derneğe çalışmalarında başarılar diledi. Emniyet Müdürü Arıcı, güvenlik ve huzur konularındaki özverili çalışmalarını detaylı bir şekilde paylaştı. Medya mensuplarına, emniyet teşkilatının yürüttüğü çeşitli projeler hakkında önemli bilgiler verdi. Ayrıca, gazetecilerin toplumun bilinçlenmesinde oynadığı kritik rolü vurgulayarak, iletişim ve işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Çanakkale İnternet ve Sosyal Medya Basın Mensupları Derneği Başkanı Gökhan Kökçak, bu özel buluşmanın anlamına vurgu yaparak, Emniyet Müdürü Arıcı'ya dernek adına teşekkür etti. Kökçak, medya ve emniyet arasındaki bu güçlü işbirliğinin, toplumsal farkındalığın artırılmasına ve daha güvenli bir yaşamın inşasına önemli katkılarda bulunacağını ifade etti.