Feto´cular Müştekiyi Tehdit Etmiş!

Feto´cular Müştekiyi Tehdit Etmiş!

Sanki darbeyi biliyorlarmış gibi? FETÖ-PDY davasında müşteki olarak mahkemeye ifade veren Levent Kışlal anlatımında ilginç bir ayrıntıyı ortaya çıkardı.

Kışlal, 22 Temmuz´da verdiği ifadede, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşanmamasından önce sanık olarak yargılanan ÇOMÜ eski Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner´in kardeşi Vedat Laçiner´in ?Türkiye´de 6 aya kadar çok şey olacak, çok şey değişecek. Mahkemede ifadelerinize dikkat edin? dediğini öne sürdü.

 

FETÖ-PDY davasında müşteki olarak mahkemede ifade veren Levent Kışlal adeta aba altından sopa gösterilip tehdit edilmiş. ?Kimseye iftira edecek halim yok? diyen Kışlal o ayrıntıyı ve ?manidar buldum´ diyerek açıkladı.

?TÜRKİYE DE 6 AYA KADAR ÇOK ŞEY OLACAK, ÇOK ŞEY DEĞİŞECEK?

FETÖ-PDY davasında müşteki olarak mahkemede ifade veren Levent Kışlal çarpıcı açıklamalarda bulundu, Tutuklu bulunan eski Rektör Sedat Laçiner daha önce ile hasımlığının olmadığını söyleyen Kışlal, ? Ancak şuan onlarla hasımım. Buna rağmen teklifsiz gelebiliyorlar. Özgüvenleri var. Yine bu özgüvenin belirtisi olarak yargılanan sanıklardan Sedat Laçiner´in kardeşi arife günü Kipa önünde beni gördü. Kendisini hiç tanımam. İfadelerimde Sedat Laçiner aleyhine bir şey yoktur. Sedat Laçiner´i popüler olması nedeniyle tanırım. Basından ve üniversiteden tanırım ama cemaat faaliyeti ile ilgili faaliyetini bilmiyorum. Kimseye de iftira edecek halim yok. Ben hac ve umreye gittim. Ailem de inançlıdır. Söylediklerimde yalan yoktur. Kardeşi şunu söyledi, çok manidar; ?Türkiye de 6 aya kadar çok şey olacak, çok şey değişecek. Mahkemede ki ifadelerinize dikkat edin.? dedi.

?KESER DÖNER SAP DÖNER´

 

FETÖ yapısının bir beklenti içinde olduğunu anlatan Kışlal, ? Öteden beri bu beklenti içindelerdi. Ya Cumhurbaşkanına suikast düzenleyecekler, bir şekilde halledecekler. Hep bu modda. Burada konuşanların çoğu bu modda. Bana bu şekilde bir manevi baskı yaptı. Sayın Laçiner´in kullandığı ifadeyi kullandı. ?Keser döner sap döner´ şeklindeki tabiri kullandı. Bu beklenti içinde arkadaşlar birbiri ile ortak bir ifade yolu seçmişler. Tamamen inkar, halbuki böyle bir yapı vardır? şeklinde konuştu. Levent Kışlal,  Çanakkale´de 66 kişinin yargılandığı "FETÖ/PDY" davasının müştekisi olarak ifade verdi. Açık Ceza İnfaz Kurumu´nda  gerçekleştirilen duruşmanın görülmesine 9 Eylül´de  devam edilecek.