Fetöcü Komiserlerin Hedefi Oldum

Fetöcü Komiserlerin Hedefi Oldum

Çanakkale Ezine karayolu üzerinde 17 A 7613 plakalı resmi polis otosunu kullanan kişinin kılık kıyafeti görenleri şoka uğrattı.

Polis otosunun direksiyonundaki şahsı gören vatandaşlar 155 aracılığı ile Çanakkale Emniyet müdürlüğüne ihbar üzerine ihbar telefonu etmesi ve vatandaşların çektiği fotoğrafları gazetemize ulaşmasıyla patlak veren olay polis ile ilgi ayrıntılarda gün yüzüne çıkmaya başladı.

?FETÖCÜ Komiserlerin Hedefi Oldum?

Çanakkale Ezine karayolu üzerinde 17 A 7613 plakalı resmi polis otosunu kullanan kişinin kılık kıyafeti görenleri şoka uğrattı. Polis otosunun direksiyonundaki şahsı gören vatandaşlar 155 aracılığı ile Çanakkale Emniyet müdürlüğüne ihbar üzerine ihbar telefonu etmeye başladı. İhbarlar üzerine Çanakkale emniyet müdürlüğü ekipleri İzmir girişindeki polis barikatında otoyu durdu. Otonun direksiyon koltuğunda sarıklı, uzun beyaz sakallı, üzerinde derviş kıyafeti bulunan bir şahıs ile karşılaştı. Şahısın polise benzeyen hiçbir yanı yoktu.

POLİSMİŞ !!!!

Bayramiç Emniyet Amirliğine bağlı polis aracındaki şahsın kimlik sorgulamasında polis olduğu ve Bayramiç´te görev yaptığı tespit edildi.  Kuraner Erbaş´ın İstanbul´dan Bayramiç Emniyet Müdürlüğü Emrine görevlendirildiği, uzun süredir bu kılık kıyafet ile görev yaptığı öğrenildi. Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü´nde görevli polis memuru Kuraner Erbaş´ın bir süredir sarık takıp, cübbe giymesi ve sakallarını uzatması nedeniyle amirleri, akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için kontrolünün yapılması amacıyla, Çanakkale´ye gönderilmesini kararlaştırdı. Kuraner Erbaş, kendisinin kullandığı resmi ekip otosuyla, yanında başka bir polis memuru bulunduğu halde görev bahanesiyle Çanakkale´ye gönderildi.

DİSİPLİNSİZLİK NEDENİYLE BAYRAMİÇ´E SÜRÜLMÜŞ, SUÇU FETÖCÜLERE ATMIŞ!

Kuraner Erbaş´ın İstanbul´dan Bayramiç Emniyet Müdürlüğü Emrine görevlendirildiği, uzun süredir bu kılık kıyafet ile görev yaptığı öğrenildi. Öte yandan İstanbul´dan Bayramiç´e edilen Kuraner Erbaş´ın disiplin soruşturmasına uğradığı ortaya çıktı. 01 Haziran 2016 günü Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde Koruma nöbeti tutması gerekirken, amirlerinden izin almaksızın nöbet yerini terk etme ve günlük sakal tıraşı olmadığı gerekçesi ile disiplin soruşturması açılmış. İstanbul Vali Yardımcısı´nın başkanlığını yaptığı soruşturmada Kuraner Erbaş´ın ifade tutanaklarında nöbet yerini terk ettiği suçlamasını kabul ettiği görülüyor.

NÖBET YERİNİ TERK ETMİŞ, SAKAL KESMEYİ DE BIRAKMIŞ!

Kuraner Erbaş hakkında açılan disiplin soruşturmasında verdiği ifadede; 01 Haziran 2016 günü Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde nöbet tutarken; karnının acıkması nedeniyle yakında bulunan lokantaya gidip karnını doyurduğunu belirtmiş. Telefonunu sessize aldığını belirten Erbaş, ifadesinde nöbet tutan tüm polislerin bu şekilde davranış gösterdiğini, Ahmet Akbaş isimli komiserin ise kendisine kasten huzursuzluk vermek amacıyla tutanak tuttuğunu belirtmiş. 2016 yılı Mayıs ayı başından nöbet yerini terk ettiği güne kadar da kesmediğini belirtmiş!

SUÇU FETÖCÜ KOMİSERLERE ATTI!

2016 yılında hakkında başlatılan soruşturma sonrasında Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü emrine görevlendirilen Kuraner Erbaş´ın hakkında yapılan soruşturma 25 Haziran 2017 tarihinde karar bağlanmış. Erbaş hakkında verilen kararda Sakal Tıraşı olmamak ve üstlerinden izinsiz Nöbet Yerini terk etme suçlarından 24 ay boyunca ½ oranında maaş kesme cezası verilmiş. Kararı sosyal medyada paylaşan Kuraner Erbaş ise; yaptığı disiplinsizlik suçlamaları nedeniyle suçu FETÖ´cü olduğunu iddia ettiği komiserlere attı! Disiplin Soruşturması Kararını sosyal medyada paylaşan Kuraner Erbaş; ?15 Temmuz 2016´da Silahlı eylemler ile başaramadıklarını bu tarzda yaptıkları çalışmalarıyla başarmaya devam ediyorlar. Ne yazık ki bu raporların tamamını Fetorist Komiserler tarafından yapıldı ve bizim devlet erkanlarımızda onların işlemlerini devam ettiriyorlar. Bu gönderdiğim belgeyi herkesin paylaşmasını istiyorum. Gerçekler ne yazık ki sokaklardaki gibi işlemiyor. İnançlarımızı hâlâ yaşayamıyoruz? ifadelerini kullandı.

Kaynak: Aynalı Pazar