"Fener´den Korkmuyoruz"

Vestel Venüs Sultanlar Liginin gözde ekibi Fenerbahçe deplasmanına hazırlanıyor

2016-2017 Vestel Venüs Sultanlar Liginde yoluna emin adımlar ile devam eden Çanakkale Belediyespor, hafta sonu deplasmanda Türk, Avrupa ve Dünya bayan voleybolunun güçlü takımı Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu lig maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Pazar günü Fenerbahçe, ardından da hafta içi Çarşamba günü yine deplasmanda Bursa Büyükşehir Belediyespor ile iki zorlu deplasman maçı oynayacak Boğazın Sultanları mağlubiyet ile uğurladığı Trabzon İdman Ocağı maçını geride bırakan ve 3 gün ara ile üst üste çıkacağı iki zorlu deplasman maçına odaklandı.
Günde iki antrenman yaparak hazırlıklarını sürdüren Çanakkale Belediyespor´da Gözde´nin de zaman zaman maçlarda da süre almaya başlaması ile sakat oyuncu bulunmuyor. Antrenmanlarda oldukça moralli ve istekli görünen Boğazın Sultanları Fenerbahçe´den korkmadıklarını ve maça galibiyet için çıkacakları mesajını veriyor. Çanakkale Belediyespor´un başarılı Baş Antrenörü Üzeyir Özdurak, Fenerbahçe´den değil hiç bir takımdan çekinmediklerini söylerken "biz kendi işimize bakıyoruz. Her maça önce kazanmak için çıkıyoruz. Ancak haddimizi de biliyoruz. Kazanmak için mücadele edeceğiz ve iddialı mücadele ortaya koyacağız. Bu sezon tüm rakipler kolay değil. Eczacıbaşı takımı dünya şampiyonu ancak çıktık kazanmak için mücadele verdik ve ilk seti kazandık, 2 ve 3 setlerde de rakibimizden daha iyi oyun ortaya koyduk. Ancak Trabzon İdman Ocağı maçında o maçtan daha iyi oynadık diyemeyiz ama kazanmasını bildik. Biz sadece fenerbahçe değil hemen 3 gün sonra deplasmanda karşılaşacağımız Bursa BŞB maçına da hazırlanıyoruz ve hedefimiz iyi ve bize yakışan mücadeleyi sergilemektir" şekilde konuştu.