Fatih Uygun Veda Etti

Fatih Uygun Veda Etti

Çanakkale Dardanel ile yolları ayrılan Teknik Direktörden Çanakkale´ye teşekkür

Çanakkale Dardanelspor yönetimi teknik direktör Fatih Uygun ile yolları ayırdı. Spor Toto 3.Liginde mücadele eden Çanakkale Dardanelspor ile bu sezon başında anlaşarak mukavele imzalayan Fatih Uygun, yönetimin kendisi ile devam etmeme kararını sosyal medya üzerinden kişisel hesabından paylaştı. Uygun yönetimin bu kararını saygı ile karşıladığını söyledi.

Daha önce Tamer Tuna´nın yardımcılığını yapan, geçtiğimiz sezon da takımını başında olan Fatih Uygun, 2015-2016 sezonu için anlaşma yapılan ancak lig başlamadan görevi bırakan Yücel Çolak´ın yerine yeniden Çanakkale Dardanel´de göreve getirilmişti. Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Çanakkale Dardanel,  devre arasında ciddi bir revizyon çalışması yürüttükten sonra ara transfer ile birlikte teknik heyette de değişime gitti.

Antalya kampı dönüşü alınan değişim kararında Teknik Direktör Fatih Uygun ile devam etmeme görüşünde birleşildi ve karar hocaya iletildi. Tek taraflı feshedilen mukavele sonrası kulüp ile yolları ayrılan Fatih Uygun sosyal paylaşım sitesinden kararı duyurdu. Uygun şu ifadeleri kullandı: ?31 Ocak 2015 te Dardanelspor A.Ş Yönetim kurulu, benimle devam etmeme yönündeki kararlarını tarafima bildirmiştir. 2018 e kadar olan sözleşmem dün itibari Dardanelspor A.Ş tarafından tek taraflı feshedilmiştir. Yönetim kurulunun aldığı bu kararı saygı ile karşılıyorum. Bundan sonrası, her iki taraf içinde hayırlı olsun. Bugüne kadar bana güvenenlere, destek verenlere teşekkür ediyorum?