Faciaya Ramak Kala

Faciaya Ramak Kala

Çanakkale´de yağışlı hava trafik kazalarına neden oluyor.

Çanakkale´de devam eden yağmur trafik kazalarının yaşanmasına neden oluyor. İzmir yolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hafif yaralanırken büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.

Kaza bu sabah saatlerinde Barbaros Mahallesinde meydana geldi. Çanakkale-İzmir karayolunda seyreden 17 GJ 825 plakalı hafif ticari araç Beldemiz kavşağına yaklaştığı sırada zeminin kaygan olmasından dolayı bariyerleri aşarak bir alt sokak üzerine düştü.

Kazanın meydana gelmesinin ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, araç içerisinde kalan olması ihtimaline karşın itfaiyeye bağlı kaza kırım ekibi de çağırıldı. Aracın kapı kısmından giren ve tavan kısmından çıkan bariyer parçasının aracın içindeki 4 kişiye saplanmaması facianın kıl payı atlatıldığına en büyük delili oldu.

Araç içerisinden bir kişi kendi imkanlarıyla diğer 3 kişide olay yerine gelen kaza kırım ve ilkyardım ekiplerince araç içerisinde çıkarılarak tedavileri yapılmak üzere Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine sevk edildiler.

Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.