Estetik Meltemce Kapılarını Açıyor

Estetik Meltemce Kapılarını Açıyor

Kişisel bakımına özen gösteren Çanakkaleli hanımlar için yepyeni bir merkez bugün hizmete giriyor

Çanakkale´de kişisel bakımına özen gösteren ve bununla birlikte sağlığına önem veren hanımlar için özel bir güzellik merkezi olan ?Estetik Meltemce´ bugün kapılarını Çanakkaleli müşterilerine açıyor.

 

Uzman Estetisyen ve Güzellik Koçu Meltem Ertin yönetiminde uzman kadrosu ile hazırlıklarını tamamlayan ve sektöre iddialı girecek Güzellik Merkezi, Demircioğlu Caddesi Nalbantoğlu Apartmanı No: 29/1 adresinde hizmete giriyor. Kent merkezinde halkın yürüme mesafesinde kolayca ulaşabileceği Estetik Meltemce, modern cihazları ve şık dekorasyonu ile bugün düzenlenecek açılış töreni ile sektöre ?merhaba? diyecek.

 

Uzman kadrosu ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile bugünden itibaren hizmet vermeye başlayacak merkezde Epilasyon, Cilt Bakımı, Bölgesel İnceleme, İpek Kirpik, Kaş tasarımı, Zayıflama, Depilasyon, Kalıcı Kaş, Saç Similasyonu, Mikrodermabrazyon, Leke Tedavisi, Mikroblading, Kiprik Liftingi, Dermopen, Makyaj, Kırışıklık Tedavisi, C.F.K. Radyofrerekans, İğneli Epilasyon, Soğuk Lipofiz ve Kavitasyon gibi uygulamaların yanı sıra ücretsiz vücut ve cilt analizleri hizmetleri verilecek.