Ertem Hoca Mesaiye Başladı

Ertem Hoca Mesaiye Başladı

Çanakkale Dardanelspor´da çalıştığı süre içerisinde özveri ile görev yapan ve geçtiğimiz hafta sonu görevinden feragat eden Mehmet Özdemir´den nöbeti devralan yeni teknik direktör Mustafa Mete Ertem yeni mesaisine dün başladı.

Çeşitli dönemlerde kırmızı beyazlı kulüpte teknik patronuk görevlerinde bulunan ve son olarak Ardahanspor´u çalışıran Mustafa Mete Ertem dün tesislere gelerek iş başı yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı Ertem öğle saatlerinde geldiği tesislerde futbolcular ile bir tanışma toplantısı yaptı. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri ve takımda görev yapan teknik ve idari heyet de katıldı.

 

Futbolcular ile tanışan Mustafa Mete Ertem takımın son durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken teknik idarede bir nöbet devir teslimi olduğunu belirterek, görevi devir aldığı meslektaşı Mehmet Özdemir´e hizmet ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Geride kalan 21 hafta sonunda gelinen durumun iç açıcı olmamasına rağmen önlerinde uzun sayılabilecek bir süreç olduğunu ve bu sürecin en iyi en doğru şekilde değerlendirilmesinin bir temenni değil bir zorunluluk olduğuna dikkat çeken Ertem, Çanakkale Dardnelspor´un Türk Futbolunun önemli ve değerli bir markası olduğunu vurguladı.

 

Mustafa Mete Ertem; Dardanelspor´un nasıl bir kulüp olduğunu hangi yıldızları ülke ve dünya futboluna kazandırdığını anlayabilmek için tarihine bakılmasinın yeterli olduğunun altını çizdi ve "Bu kulüp çok iyi yerlerde olmayı hak eden ve mazisi yakalanması zor başarılar ile dolu olan eşsiz bir camiadır ve kulüp çatısı altında hangi görevde olursa olsun herkesin ciddi sorumluluk ve yükümlülükleri vardır. Herkesin bu bilinçle önüne bakması ve emek vermesi gerekmektedir" dedi.

 

 

Kısa sürede toparlanarak bir an önce yukarılara çıkmalarının bir zorunluluk olduğunun altını da çizen Mustafa Mete Ertem sezon sonunda herkesin üstlendiği görevlerden alnının akı ile çıkacağından emin olduğunu söyledi. Ertem Başkan Mehmet Önen ve yönetim kurulu üyelerine kendisini bu onurlu göreve layık gördüklerinden dolayı teşekkür etti ve daha sonra ilk antrenmana çıktı.