ERKEK STK'LAR İLE BULUŞTU

ERKEK STK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Çanakkale’de STK ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaretlerde Çanakkale’nin geleceğine dair önemli görüşmeler yapan Erkek, projelerle Çanakkale için göreve hazır olduğunu söyledi. 
CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ile birlikte Çanakkale’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek kent için hayata geçirmeyi planladığı proje ve çalışmaları STK’lar ile paylaşan CHP’li Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek; “Çanakkaleliler ile birlikte bu güzel kentimizi birlikte yönetmeye ben hazırım” dedi. 
2017 Emekliler Sendikası, İnsan Hakları Derneği, DİSK Emekli-Sen, Çanakkale Emekli Astsubaylar Derneği, Harp Malûlü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Ziraat Mühendisleri Odası’nı ziyaret eden Erkek, Çanakkale’nin geleceğine yönelik önemli tespitlerde bulunarak proje ve çalışmalara ilişkin çarpıcı detayları hemşehrileriyle paylaşıyor. 
“Örnek kent Çanakkale için projelerimiz hazır”
Ziyaretlerde sosyal, örnek, akıllı, çocuk ve dirençli kent adı altında topladığı proje ve çalışmalara değinen Erkek; “Örnek Kent Çanakkale için projelerimiz hazır. Dirençli bir kent için birlikte çalışacağız. Sosyal projelerimizle de bu kent için göreve hazırım” diye konuştu. 
“Çanakkale’mizin geleceğini konuşuyoruz”
Kentteki STK’ların görüşlerine ve önerilerine önem veren Erkek, Ziraat Mühendisleri Odası üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Oda üyelerinden tarım kenti Çanakkale ile ilgili düşüncelerini alan Erkek ziyaretine ilişkin; “Ziraat Mühendisleri Odamızı ziyaret ettik. Önemli bir tarım İli olan Çanakkale’mizin geleceğini konuştuk” dedi.
“Yerel demokrasiyi güçlendireceğiz”
2017 Emekliler Sendikası, İnsan Hakları Derneği ve DİSK Emekli-Sen üyeleriyle de görüşen Muharrem Erkek, ziyarette sivil toplumla birlikte yerel demokrasiyi güçlendireceklerine dikkat çekti. 
“Rahmetle, minnetle anıyoruz”
Çanakkale Emekli Astsubaylar Derneği ile Harp Malûlü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri ile de buluşan Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek; “Tüm şehitlerimizi ve bugün aramızda olmayan gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyorum” dedi.