Erdoğanlar Rusya Pazarında

Erdoğanlar Rusya Pazarında

Umurbey’de faaliyet gösteren, Borsamız üyesi Erdoğanlar Toptan ve Perakende Gıda Tarım Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti , Rusya Moskova’ya elma ihraç ediyor.

Erdoğanlar Toptan ve Perakende Gıda Tarım Ürün. San.Tic.Ltd.Şti yetkilisi Erdal Erdoğan yoğun şekilde Moskova’ya Starking, Golden ve Grandsimit Elma ihracatı yaptıklarını, elmanın ardından şeftali ve nektarin ile ihracata devam edeceklerini belirtti.

Erdal Erdoğan Firması ile ayrıca şunları belirtti;

26 YILLIK TECRÜBE

1994 yılında şeftali üretimi ile başlayıp, her gecen yıl üretim ve paketleme kapasitesini arttırarak, Çanakkale bölgesinde 8 ürünü (Şeftali,Elma,Erik,Cennet Hurması,Kiraz,Domates,Nektarin) son teknoloji ile otomatik paketleyen sistem ile tüm ülkemize ve yurt dışına ürünlerimizi sunmaktayız.

Yüksek Performans Tesisi...

Türkiye ve Avrupa’daki uluslararası market zincirlerine 350 dönümlük kendi arazimizde ürettiğimiz çeşitli ürün tedariği gerçekleştirerek, yurt içinde 4 büyük şehirde sebze hallerindeki satış noktalarından Ulusal ve yerel market zincirlere 7/24 kendine ait frigorifik kamyonlarımız ile hizmet vermekteyiz. Günlük minimum 25, maksimum 100 tonluk paketleme kapasitesine sahip şirketimiz, sektörün geleceğinin üretimde olduğuna inanan, yeni üretim alanları ekleyerek üretimdeki yatırımlara devam edecektir. Aynı zamanda Cennet hurmasını,son teknolojiye sahip tesislerimizde sarartma işlemi yapmaktayız.

Firma Yetkilisi Erdal Erdoğan ayrıca, Erdoğanlar Plastik ve LPG Akaryakıt olarakta hizmet verdiklerini belirtti.

Konu ile ilgili Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen şunları belirtti;

“Türkiye’den Rusya'ya bu yıl 149 milyon 37 bin 124 dolarla yaş meyve ve sebze ürünleri ihracatı yapılmış olup, yaş sebze ve meyve ihracatında Ülkemiz ilk sırada yer almaktadır. Bu sektörde Ülkemiz en hızlı ve taze şekliyle Rusya piyasasına ürün sunmakta olup, bundan dolayı piyasada en çok Türk ürünleri tercih edilmektedir.

İlimizin çok büyük avantajları var

İlimiz de sebze ve meyve çeşitliliği açısından son derece zengin bir il. Bunu bu pazarda çok iyi şekilde değerlendiren Borsamız Üyesi Erdoğanlar Firması da İlimizin önde gelen yaş sebze ve meyve ticareti yapan, köklü bir firmadır. Bu atılımcı firmamız yurtiçi ticaretlerinin yanı sıra bu yıl Moskova’ya gerçekleştirdiği bağlantılarla elma ihracatında bende varım dediler. Kendileri ile gurur duyduk. Bizlerin her zaman isteği tüm üyelerimizin iharacat yaparak, yurtdışı pazarlarda İlimiz ürünlerinin hak ettiği yeri alması. Bu nedenle Borsamız 7. Meslek Komitesi Başkanımız Sn. Erdal Erdoğan’ı ve onun nezdinde Erdoğanlar Firması yöneticilerini ve çalışanlarını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.