Eğitime Devam Ediyoruz

Eğitime Devam Ediyoruz

Kapatıldığı ya da satılacağı şeklinde ortaya atılan iddialara Gökkuşağı Koleji yönetiminden yanıt geldi. Okul Müdürü Ubeyd Karadağ, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve kurumun eğitime devam ettiğini açıkladı

Çanakkale´de örgün eğitim veren kurumlardan Özel Gökkuşağı Koleji´nin kapatılacağı/kapatıldığı, el değiştireceği ya da satılacağı ile ilgili haber ve iddialara okul yönetiminden cevap geldi. Gökkuşağı Koleji Okul Kurucu Temsilcisi ve Müdürü Ubeyd Karadağ, kurum hakkında ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek ?Gökkuşağı Koleji eğitime devam ediyor? dedi.

Erişen Özel Eğitim Şirketi olarak hukuki bir süreç geçirildiğinin bilinmekte olduğunu belirten Karadağ ?Süreç hukuki anlamda devam etmektedir. Bina Nakli esnasında bazı evraklardaki imza eksikliğinden kaynaklanan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün okulumuza verdiği Geçici Kapatma Uygulaması vardır. Ancak bu sadece yaz tatilini kapsayan resmi iş ve işlemler, eğitim öğretim işleri, gibi konuları kapsamaktadır? dedi. Okulun tamamen kapatılması veya başka bir şirkete satılmasının söz konusu olmadığına dikkat çeken Ubeyd Karadağ, konuyu Şirket yönetimi ile de görüştüğünü eksiklerin giderilerek evrakların İl Milli Eğitim Müdürlüğüne sunulacağını belirterek kimsenin, güven konusunda bir şüphesinin olmaması gerektiğini vurguladı.

?Göz doldurmaya devam ediyoruz?

Gökkuşağı Koleji Okul Müdürü ve Okul Kurucu Temsilcisi Ubeyd Karadağ, Objektif Gazetesine yaptığı açıklamada, Gökkuşağı Kolejinin, 2001 yılından bu yana Çanakkale halkına hizmet verdiğini ve eğitim bayrağını hep üst sıralara başarı ile taşıdığını söyledi. Karadağ şunları kaydetti: ?Misyonu ve vizyonu ile örnek bir okul olan Gökkuşağı, Bilimsel-Sanatsal ve Sportif alanlarda almış olduğu 1.´liklerle göz doldurmaya devam ediyor. 2013 ?te yenilenen binası, teknolojinin en son ürünleriyle donatılmış sınıfları, sosyal ve sportif alanlarıyla öğrencilerine ve velilerine geleceğin imkânlarını sunmaktadır. Atatürk´ün de dediği gibi fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmeyi ilke edinen Özel Gökkuşağı, bilgiyi ahlakla yoğuran öğrencileriyle geleceğin fikir mimarlarını yetiştiriyor?. Karadağ, öğretmenin öncelikli olarak fedakâr ve sabırlı olması gerektiğini, nesil yetiştirmenin zor olduğunu ve bu zorluğa Gökkuşağı öğretmenleri olarak talip olduklarını belirtti.

?Başarılara ve yolumuza devam edeceğiz?

Özel Gökkuşağı Koleji olarak 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılını başarılarla geçirdiklerini 430 civarı öğrenciden 49 ?unu mezun verdiklerini dile getiren Okul Müdürü Ubeyd Karadağ, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı için hazırlıklarının tam olduğunu, gelecek eğitim öğretim yılı için de öğrenci ve velilerini mağdur etmeden yollarına devam edeceklerini belirtti.

?Kimsenin güven konusunda şüphesi olmasın?

Son zamanlarda Okul hakkında çıkartılan, ?okul kapanıyormuş? başka bir şirkete satılıyormuş, öğrenciler başka bir okula aktarılıyor gibi haberler gerçeği yansıtmadığını söyleyen Okul Müdürü Ubeyd Karadağ ?Erişen Özel Eğitim şirketi olarak adli ve hukuksal bir soruşturma geçirdiğimiz herkesin malumudur. Süreç hukuki anlamda devam etmektedir. Bina Nakli esnasında bazı evraklardaki imza eksikliğinden kaynaklanan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün okulumuza verdiği geçici kapatma uygulaması vardır. Ancak bu sadece yaz tatilini kapsayan resmi iş ve işlemler, eğitim öğretim işleri, gibi konuları kapsamaktadır. Okulun tamamen kapatılması veya Başka bir Şirkete satılması söz konusu değildir? dedi. Ubeyd Karadağ, konuyu Şirket yönetimi ile de görüştüğünü eksiklerin giderilerek evrakların İl Milli Eğitim Müdürlüğüne sunulacağını belirtti. Kimsenin, güven konusunda bir şüphesinin olmaması gerektiğinin altını çizdi.

?Yargısız infazın Çanakkale´ye faydası yok?

TEOG-1 ve TEOG-2 sınavlarında Çanakkale şampiyonu olarak toplamda 4 full yapan öğrenci çıkartan bir eğitim yuvasının başarısının alkışlanacağı yerde, başarısına gölge düşürmenin etik olmadığını belirten Ubeyd Karadağ, ?öğrencilerimiz ve velilerimiz üzerinde travma oluşturacak bu tip kapatılma söylemleri bizi derinden üzmüştür. Bir eğitim kurumu için ?Yargısız infaz´ yapılmasının Çanakkale gençlerine ve eğitim camiasına hiçbir faydası olmayacaktır? dedi