Efsanenin Hatırasını Yaşatıyor

Efsanenin Hatırasını Yaşatıyor

Sahaların fırtınası Coşkun Özçakır´ın mekanı, 15 yıllık sağ kolu Zafer Uygun tarafından yeniden kapılarını müşterilerine açtı

Çanakkale´nin yetiştirdiği çok önemli futbolculardan merhum Coşkun Özçakır´ın vefatı nedeni ile kapalı kalan ?Coşkun Optik´, ?Uygun Optik´ adı ile yeniden müşterilerine kapılarını açtı. Çanakkalelilerin yakından tanıdığı, sevip saydığı efsane futbolcu Coşkun Özçakır ile 15 yılını aynı mekanda geçiren ve Coşkun Optik´in ?as´ elemanı olarak çalışan Zafer Uygun, sektörde önemli bir yeri olan Coşkun Optik´i Uygun Optik olarak aynı yerinde kısa bir aradan sonra müşterilerinin hizmetine açtı.
?Kaldığımzı yerden devam ediyoruz? diyen Zafer Uygun´un ilk işi merhum Coşkun Özçakır´ın resmini baş ucuna asmak oldu. Zafer Uygun Coşkun Özçakır için ?o her zaman iyi bir abi, iyi bir patron, iyi bir dost oldu bana. Ben de bıraktığı bayrağı alıp gurur ile taşıyacağım. O her zaman burada bizim ile var olacak? dedi. Zafer Uygun, ?Coşkun Optik olarak her zaman müşteri memnuniyeti odaklı çalıştık ve iyi bir yer edindik. Kısa bir ara oldu, onu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık, acısını paylaştık. Şimdi ona olan vefa borcumu onun mekanını aynı yerde yaşatarak ödeyebilmek için var gücüm ile çalışacağım? şeklinde duygularını ifade etti. Öte yandan Uygun Optik´in yarın düzenlenecek açılış treni ile kapılarını halka açacak.