Düzgün Ve Karakterli İşler Yapmaya Çalıştık

Düzgün Ve Karakterli İşler Yapmaya Çalıştık

Çanakkale futboluna renk katan Lapsekispor Kulüp Başkanı Halil Aydoğan "Ben değil bizler bu sosyal davanın temsilcileriyiz" sözlerini kullandığı kısa mesajında güzel bir ifade kullandı

Geçtiğimiz sezon yükseldiği Çanakkale Süper Amatör Ligine renk ve kalite katan Lapsekispor´da Kulüp Başkanı Halil Aydoğan tüm Lapsekispor camiasına sosyal paylaşım hesabı üzerinden teşekkkür etti. Başkam Aydoğan paylaşımında "Lapsekispor futbol camiası Değerli Lapsekispor camiası olarak düzgün ve karakterli işler yapmaya çalıştık" ifadeleri kullandı. 
Süper Amatör ligde zirve mücadelesi verirken Çanakkale amatör futbol camiasında takdir ve sempati toplaya  kırmızı siyahlı Lapsekispor´da sezon ortasında kaynağını açıklamadığı nedenlerden dolayı istifa etme kararı alan ancak ilçenin ileri gelenleri ve futbol çevrelerinin yoğun talebi üzerine götevine devam eden Kulüp Başkanı Halil Aydoğan´ın kulübe olan desteklere nezaket göstererek teşekkür etti. Özellikle alt yapıya verdiği önem ve titizlik ile dikkatleri çeken ve ilçede takdir kazanan girişim ve atılımları ile övgü alan kulüp başkanı Halil Aydoğan, zaman zaman ince mesajlar verdiği sosyal paylaşım hesabında son olarak kendisi ile yola çıkan ekip arkadaşlarına ve camiada kulübe destek veren herkese şu ifadeleri kullanarak teşekkür etti: "Lapsekisporumuz´a maddi ve manevi destek veren herkese selam olsun.2015-2016 Sezonu da nasip oldu. Kulübümüze yöneticilik yaptık, hedef Şampiyonluktu. Elimizden gelen ve gücümüz yettiğince; Çanakkale futbolu ve Lapsekispor Futbol Camiası olarak düzgün ve karakterli işler yapmaya çalıştık. Kulümüzü hiçbir şaibeye karışmadan fair play ruhuna yakışır şekilde temsil ettik. Ben değil bizler birlikte bu sosyal davanın temsilcileriyiz. Selam olsun Lapsekisporumuz´a lig başından sonuna kadar destek veren taraftarımıza".