Duy Sesimizi Thy

Duy Sesimizi Thy

Neredeyse 100'de 100 doluluk oranı ile uçulan Ankara'ya ek seferler isteniyor

Bir süre pist genişletme ve uzatma çalışmaları nedeni ile hizmete kapalı kalan Çanakkale Havalimanına yenden uçak seferlerinin başlamasından sonra ciddi bir talep patlaması yaşanıyor. Ankara-Çanakkale ve Çanakkale-Ankara güzergahında başlayan ancak gün aşırı olduğu için daha çok aktarma seferler için tercih edilen uçuşlarda doluluk oranının yüksek olması THY yetkililerini memnun ederken, yolcular tarafından seferler yetersiz bulunuyor.

Daha önce olduğu gibi Çanakkale’den sabah, Ankara’dan da gece dönüş seferlerinin çok isabetli olacağını savunan Çanakkale halkı, yetkililerin talepleri doğru değerlendirmelerini istiyor. Yüksek talep nedeni ile bilet fiyatlarının da yüksek oluşu karşısında tepkilerini dile getiren Çanakkaleliler yetkililere seslenerek, Çanakkale-Ankara hattına bir ek sefer konulmasını istiyor.

İstanbul Seferleri Başlıyor

Öte yandan sabırsızlıkla beklenen Çanakkale-İstanbul seferleri 21 Kasım’dan itibaren başlayacak. Uygun ve promosyon fiyatlı biletlere büyük ilgi gösteriliyor. Mart ayına kadar açık olan bilet satışlarına beklenenin üzerinde talep gösterilirken, daha çok 85 liradan başlayan fiyatlardan ücretlendirilen gidiş-dönüş biletlere rağbet gösteriliyor.