Dünya Devi Fenerbahçe Geliyor

Dünya Devi Fenerbahçe Geliyor

2 Milyon bütçeli Çanakkale Belediyespor, en az 30 milyon bütçeli Fenerbahçe´yi konuk edecek

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.Ligindeki temsilcimiz Çanakkale Belediyespor 9.hafta karşılaşmasında kendi evinde ligin güçlü takımlarından 2011 Dünya ve 2012 Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe´yi ağırlayacak. Çanakkale Belediyespor-Fenerbahçe karşılaşması önümüzdeki Pazar günü saat 17.00´de Anafartalar Spor Salonunda oynanacak.

Son iki maçında Ankara temsilcilerinden Halkbank´ı Çanakkale´deki maçta, İlbank´ı da deplasmanda mağlup ederek 5 puan üreten ve 11 puana ulaşarak ligde 7.sırada 8.haftayı geride bırakan Çanakkale Belediyespor, dünden itibaren Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı. Dün sabah ve akşam antrenmanlarında oyuncuların sergilediği performans teknik heyeti memnun ederken, maçın oynanacağı güne kadar antrenmanların dozunun artacağı bildirildi.

Çanakkale Belediyespor Baş Antrenörü Üzeyir Özdurak, zor bir ligde mücadele ettiklerinin ve ligin ilerleyen haftalarında her takımın birbirine üstünlük sağlayabilecek durumda olduğunu söyledi. Özdurak, İlbank maçından 3 puan hesabı yaptıklarını ancak rakiplerinin maça çok iyi hazırlanarak kolay teslim olmadığını belirtti ve ?kolay bir maç olmadı. Maça iyi başlayamadık ve zaman zaman çok zorlandık. Bunda rakibimizin az hata yapması ve karşılaşmaya çok iyi konsantre olması etkili oldu. Buna karşın biz de maç içerisinde zaman zaman beklenmedik hatalar yaparak işimizi zora soktuk. Yine de maçı lehimize çevirmeyi başararak salondan 2 puan ile ayrılmayı başardık ve hedef içerisinde kaldık? dedi.

Pazar günü ligin şampiyonluk potasındaki en güçlü takımlarından Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını belirten Üzeyir Özdurak, karşılaşmanın zorluk derecesinin çok yüksek olduğunu söyledi. Fenerbahçe´nin dünya klasmanındaki yerini ve kadrosundaki güçlü oyuncularının varlığını bildiklerine dikkat çeken Özdurak ?Biz maça en iyi şekilde hazırlanarak, hem fizik hem teknik anlamda iyi bir mücadele sergilemek istiyoruz. Maçın favorisi olarak Fenerbahçe gösterilse de bizim hedefimiz puan ya da puanlar almak. Her şeyden önce Çanakkale´ye yakışır bir mücadele sergilemeye çalışacağız? dedi.