DERSİM´izi Çalışıyoruz

DERSİM´izi Çalışıyoruz

Çanakkale Dardanelspor, Tunceli temsilcisini gözüne kestirdi, hedef mutlak galibiyet

İskenderun deplasmanından beklenmedik mağlubiyet ile dönen Çanakkale Dardanelspor´da gözler yarın oynanacak Dersimspor maçına çevrildi. 1 Kasım seçimleri nedeni ile Cuma gününe alınacak karşılaşmaya mutlak galibiyet ile hazırlanan Çanakkale Dardanelspor son antrenmanını bugün yaparak maç saatini bekleyecek. Çanakkale Dardanelspor, yarın saat 13.30´da başlayacak maçta ilk kez bu sezon gündüz mücadele edecek.

Uygun "Hedefimiz mutlak galibiyet"

Körfez İskenderunspor yenilgisini bir kaza olarak değerlendiren Dardanelspor teknik direktörü Fatih Uygun, aynı kazayı bir daha yaşamak istemediklerini ve bunun için gerekli önlemleri alacaklarını kaydetti. İskenderun maçında gol yollarında etkili olamadıklarını ve net pozisyonları gole çeviremediklerini belirten Uygun, iyi oynadıkları anlarda gollerin gelmemesine bir de beklenmedik sakatlıkların eklenmesi ile oyun düzeninde sıkıntı yaşadıklarını bunun da bedelini yenilgi ile ödediklerini vurguladı.

İlker ve Uğur´un durumu kritik

Beylerbeyispor maçından sonra sakatlanan ve en az 3 hafta takımdan uzak kalacak Ensar ile sakatlığı devame den Okan Sarı´dan sonra İskenderun maçında sakatlanan İlker ve Uğur Parlak´ın da yarınki maçta forma giyip giymeyecekleri maç günü belli olacağı bildirildi. İskenderun maçında kasığında sıkıntı oluşan ve maça devam edemeyen İlker´in çekilen MR´ın da kasığında hafif yırtık tespit edildi. 2 gün dinlenen İlker düz koşu yapmaya başladı ancak maçta oynayıp oynamayacağı ancak yarın belli olacak.

Futbolcular hırs küpü

Yarın oynanacak karşılaşma öncesi Körfez İskenderun maçı yenilgisini unutan Çanakkale Dardanelspor´da futbolcuların hırsı teknik heyeti umutlandırıyor. Yapılan antrenmanda teknik ve fizik açısından iyi görünen kırmızı beyazlı futbolcular, rakiplerini küçümsemediklerini ve maça bir final maçına çıkar gibi çıkıp etkili futbol sergileyerek mutlaka 3 puanın sahibi olacaklarını belirtiyor. Taraftarlarının her zaman itici güç olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı futbolcular, her zaman olduğu gibi taraftarlar ile bütünleşip galibiyete ulaşmak istediklerini vurguladı.