DENİZ MİSAFİRLERİNİ KABUL ETTİ

DENİZ MİSAFİRLERİNİ KABUL ETTİ

ÇTB Başkanı Abdullah Deniz hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında konuklarını kabul etti.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri İ.Volkan Temiz ve İ.Berkin Karaca Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Abdullah Deniz’i makamında ziyaret ettiler. ÇTSO Yöneticileri Ticaret Borsasının yeni dönem Yönetim Kurulunu ve Meclisini tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ile bir süre görüşerek sohbet etti. Çanakkale ekonomisinin ticaretten sanayiye tarımdan turizme tüm yönleriyle bir bütün olduğunu kaydeden Abdullah Deniz, “Çanakkale Ticaret Borsası olarak şehrin ekonomisinin geleceğine yön vermek için Ticaret ve Sanayi Odamız ile yakın işbirliği içerisindeyiz. İnşallah gelecekte de birlikte gerçekleştirdiğimiz projelerle, Odamız ile işbirliğimiz güçlenerek devam edecektir. Bu vesile ile ben de Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni dönem yönetimini tebrik ediyor, yeni çalışma döneminde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

KIZILAY ÇANAKKALE ŞUBESİ BAŞKANINDAN ZİYARET

Kızılay Çanakkale Şubesi Başkanı Av.Erdoğan Madak, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’i ziyaret ederek, yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Av. Erdoğan Madak, Çanakkale Kızılay Şubesi Başkanlığınca 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası boyunca İlimizde gerçekleştirdikleri etkinliklere ilişkin Başkan Deniz’e bilgi verdi.Başkan Madak’ı makamında ağırlayan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, iyi dilek ve temennileri için Kızılay Başkanı Erdoğan Madak’a teşekkürlerini sundu. Borsa Başkanı Abdullah Deniz, Kızılay’ın Ülkemizde ve Dünyada insanların en zor anlarında yardımlaşma, dayanışma ve işbirliğini destekleyen bir kuruluş olduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf, Başkan Madak’ın hediye takdimi ile sona erdi.

BORSAMIZ ÜYELERİNDEN BAŞKAN DENİZ’ E ZİYARET

Çanakkale Ticaret Borsası Üyeleri Nazım Manav ve Bekir Bozkurt Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ile bir araya geldi. Yeni dönem Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan ve Borsa seçimlerinde güzel bir başarı sağlayan Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz’i tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ticarette sahip olduğunuz tecrübelerinizi başkanlık döneminizde verimli olarak yansıtacağınıza, güzel hizmetler vereceğinize inanıyor, Başkanlık görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz” temennisinde bulundular. Başkan Abdullah Deniz de Borsa üyelerinin ziyaretine ilişkin “Bugün Manav Un Firması Sahibi Sn. Nazım Manav ve Sn. Bekir Bozkurt’un ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Tüm üyelerimize her zaman kapımız açık. Borsa Yöneticileri olarak onlarla bir araya gelerek, fayda sağlayabileceğimiz her türlü faaliyetin içinde yer almaktan mutluluk duyarız.”dedi.