DEMLİK, 17 Burda AVM'de Açıldı

DEMLİK, 17 Burda AVM

Sıcak içecekler ve muhteşem lezzetlerin adresi DEMLİK, 17 Burda AVM`de Çanakkale halkına hizmet vermek için kapılarını açtı.

17 burda AVM`de hizmete giren önemli markalardan biri de DEMLİK oldu. Göz kamaştıran konseptiyle, lezzeti en mükemmel şekilde sunmaya hazırlanan cafe, zengin menüsü, profesyonel kadrosu modern cihazları ve şık dekorasyonu ile ilk gün yoğun ilgi gördü.

Demlik`in genç işletmecisi Orkun Yılmaz, Çanakkale halkına en iyi hizmeti vermeyi amaç edindiklerini belirterek, "Aynı ortamda hem keyfi hem lezzeti hem de zevki yaşayabilir dostlarınızla muhteşem anlar geçirebilirsiniz. Sunabileceğimiz sıcak içecek türleri geniş bir yelpazeye sahiptir. Bizleri ziyaret ettiğinizde bu içecekleri keyifle tadabilir damak tadınıza muhteşem bir katkıda bulunabilirsiniz. Sizlere en iyi ve en güzel lezzetleri sunabilmek için buradayız. Demlik 17 Burda AVM ile gelin bu keyfi hep birlikte yaşayalım bu lezzet durağını keşfedelim ve hayatınıza yepyeni bir renk katalım" dedi.

 

ÇOK ÖZEL İÇECEKLER

Aynı zamanda Çanakkale'de Ares Yangın Güvenlik firmasıyla da hizmet verdiklerini hatırlatan Yılmaz, DEMLİK'teki bazı özel içecekleri şöyle anlattı; Demlik; Kahvelerin tatlarına badem, karamela gibi aromalarla farklılık getiriliyor. Bitki çaylarının kilo verdiren, öksürüğe iyi gelen ve hastalıkta hatırlanan içecek algısını değiştirmeyi hedefliyor. Bunun için sıcak soğuk içilebilecek farklı aromalı çay çeşitleri sunuyor. Siyah Türk çayının yanı sıra Demlik müşterilerine oldukça zengin bir menü sunuyor. Çocuklara özel meyve aromalı çay, şeftalili, kuru elmalı, elmalı-tarçınlı çaylar bunlardan ilk akla gelenler. Siyah Türk çayı dâhil bütün çaylarımızı bize özel oranlar ve formüllerle hazırlanmış olarak mağazalara sevk ediliyor.”