Dardenia´nın 7. Gurur Yılı

Dardenia´nın 7. Gurur Yılı

Çanakkale´nin ve Türkiye´nin sektöründe parlayan yıldızı, lider ve dünyaya açılan kapısı olan Dardanel´in bir markası olan, kulvarında bir ilke imza atarak doğan Dardenia kuruluşunun 7.ci yılını bir rekora imza atarak kutluyor.

Birbirinden lezzetli deniz mahsullerini modern ve yenilikçi bir yorumla sunan Dardenia, 17 Mart´ta 7´nci yılını kutlayacak. 7 yılda 10 şubede ortalama 2. 5 milyon kişi ağırlayan Dardenia´da bin ton deniz ürünü tüketildi. 
Dardanel tecrübesiyle ürettiği sağlıklı ürünler ile balık severlerin gözdesi olan denizin lezzeti Dardenia, kuruluşunun 7´nci yılını kutlayacak. Türkiye´nin ilk ve tek balık ekmek zinciri Dardenia´da, 7 yılda toplam 2 milyon 500 bin kişi ağırlandı ve bin ton deniz ürünü tüketildi. 
Fish& Bread ve Fish&Sushi olarak 2 farklı konsepte sahip olan Dardenia; mezgit, somon, uskumru gibi en taze balıklar tüketiciye sunarken aynı zamanda ızgara balık köfte, dinamit karides, midye tava ürünleri ile büyük beğeni topluyor.
Kurulduğu günden beri tüketiciye en sağlıklı ve en taze ürünleri sunduklarını ifade eden Dardenia Genel Koordinatörü Selin Daniyel, ?İlk şubemizi açtığımız günkü heyecanımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu anda İstanbul´da 10 şube ile İstanbullulara hizmet veriyoruz. İlerleyen dönemlerde yeni şubeler açmaya devam edeceğiz. Amacımız Türkiye´deki herkese balığın ne kadar faydalı ürün olduğunu göstererek balığı herkes için kolay ulaşılabilir olmasını sağlamak istiyoruz. Her geçen gün menümüzü zenginleştirerek farklı ürünleri sunmak için çalışıyoruz. 7 yılda ulaştığımız şube ve müşteri sayısı, işimizi iyi yaptığımızın en iyi göstergelerinden biri. Bundan sonra da müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. İlerleyen günlerde İstanbul dışında da şube açılışlarımız olacak. Yatırımlarımızı Anadolu´da da gerçekleştireceğiz? dedi. 


Dardenia Hakkında:
Türkiye´nin ilk ve tek balık ekmek zinciri olan Dardenia, 30 yıllık Dardanel tecrübesiyle, sürdürülebilir balıkçılık ilkelerini kılavuz alarak, 2011 yılında kuruldu. Dardenia´nın ilk restoranı Erenköy´de açıldı. Geleneksel balık ekmek lezzetini modern ve yenilikçi bir yorumla sunan Dardenia, ilk yılında 130 binin üzerinde İstanbulluya ulaşarak büyük bir beğeni kazandı. 2012 yılında Buyaka AVM´de hizmet vermeye başladı. İlk sushi konseptli restoranı Dardenia Fish&Sushi´yi 2014 yılının Ocak ayında Göktürk´te hizmete açtı. 2016´da Nişantaşı, Kozyatağı, Maslak 42´ta yeni açtığı şubelerle müşterilerine hizmet vermeye başladı. 2016´da hızlı bir büyüme gösteren Dardenia, 2017 yılında açtığı Mecidiyeköy ve Capitol şubesiyle 10 şubeye ulaştı. Dardenia 2017 yılında kendi açacağı ve franchise vereceği yeni şubelerle önce İstanbul daha sonra da tüm Türkiye´ye yayılmayı istiyor. Uluslararası alanda tanınan geleneksel lezzet markası olmak hedefiyle yola çıkan Dardenia, doğal ortamında yetişen, katkısız lezzetleriyle balık tutkunlarına enfes deneyimler sunuyor.