Dardanelspor´dan Sultanlara Jest

Dardanelspor´dan Sultanlara Jest

Çanakkale´yi futbolda profesyonel liglerde temsil eden tek kulüp Çanakkale Dardanelspor, bayan voleybolda Avrupa vizesini alan bir başka başarılı Çanakkale temsilcisi Belediyespor´un Balkan Kupası maçlarında tribünde yer alarak duyarlılık gösterdi.

Kırmızı Beyazlar Çanakkale´de oynanan Bayanlar Balkan Kupası müsabakalarında Çanakkale Belediyespor´a destek oldu. Yomra maçı öncesi teknik heyet ile birlikte Belediyespor´un Karadağ temsilcisi AOK Ruder maçını izleyen Çanakkale Dardanelsorlu futbolcular örnek bir dayanışma sergiledi. Teknik Direktör Önder Karaveli ve ekibi ile Koordinatör Bülent Büberci ve bazı yönetim kurulu üyeleri de Çanakkale Belediyespor bayan voleybol takımının şampiyon olduğu Balkan Kupası karşılaşmalarında Boğazın Sultanlarına destek ve moral sağladı.

 

 

Çanakkale Belediyespor Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, Voleybol Şube Sorumlusu Aysun Kavcar ve diğer yöneticiler Çanakkale Dardanelsporlu yönetici ve futbolcuları yanlarında görmekten son derece mutlu olduklarını belirterek Kırmızı Beyazlara ligde başarılar diledi.