Dardanelspor Evine Döndü

Dardanelspor Evine Döndü

Antalya kampı sona erdi, hazırlıklar Çanakkale´de devam edecek


SPOR TOTO 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor´un Antalya´daki 10 günlük devre arası kampı sona erdi ve kırmızı beyazlar Çanakkale´de döndü. Dün sabah Antalya´dan karayolu ile yola çıkan kafile gece saatlerinde Çanakkale´ye ulaştı. Kırmızı Beyazlar 21-22 Ocak tarihinde başlayacak ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.

Çıkışımızı Sürdürmek İstiyoruz

Antalya kampını değerlendiren teknik direktör Mehmet Özdemir devre arası hazırlıklarının verimli geçtiğini söyledi. İlk yarının son haftalarında yakaladıkları çıkışı ikinci yarıda da sürdürmek istediklerini belirten Mehmet Özdemir, Antalya kampında futbolcuların fizik, kondisyon ve teknik açıdan oldukça verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerinin altını çizdi. Göreve geldiği günden bu yana takımda bir sistem oturtmaya gayret ettiğini ve bunda da önemli ölçüde yol katettiklerini belirten Özdemir, devre arası kampında da bu sisteme destek sağlayacak taktiksel çalışmaları yama imkanlarını bulduklarını ifade etti.


Kırmızı Beyazlarda ikinci devre hazırlıkları Çanakkale´de devam edecek. Kamptan dönen futbolculara 2 gün izin verildi, hazırlıklara pazartesi günü tekrar devam edilecek. Teknik direktör Mehmet Özdemir pazartesi gününden itibaren ikinci etap çalışmalarına başlayacaklarını ve bu sürede bölge takımlarından biri ile bir hazırlık maçı daha oynamayı planladıklarını söyledi.

Ara Transfer Çalışmalarına Devam

Öte yandan Çanakkale Dardanelspor´da ara transfer çalışmaları da devam ediyor. İkinci yarı için kadroya savunma ve hücum mevkilerinde takviye yapma kararı alan yönetimin bazı transferleri netleştirdiği öğrenildi. Çanakkale Dardanelspor´un yeni transferlerinin önümüzdeki günlerde Çanakkale´ye gelerek çalışmalara katılacağı bildirildi. Çanakkale Dardanelspor yönetiminin ara transferde kadroya katılacak isimleri bugünlerde açıklaması bekleniyor.