Dardanel´e Kar Engeli

Dardanel´e Kar Engeli

Dondurucu soğuk ve kar yağışı nedeni ile salonda çalıştılar

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor´da futbolculara Antalya kamp dönüşü verilen izin sona erdi. Dün tesislerde toplanan kırmızı beyazlı futbolcular pazar günü başlayacak ligin ikinci yarısında karşı karşıya gelecekleri Erbaaspor hazırlıklarına başladı.

Hafta sonundan bu yana Çanakkale´de etkili olan kar yağışı ve eksi derecelere düşen hava ısısı Dardanelspor´un dünkü çalışmasına izin vermeyince antrenman kapalı salona alındı. Kırmızı Beyazlar dünkü antrenmanını Çanakkale Belediyespor tesislerindeki kapalı spor salonunda gerçekleştirdi.

Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda rejenerasyon çalışması ve kültür fizik ağırlıklı program uygulandı. Antrenmana tüm futbolcular eksiksiz katılırken, Ankaragücü takımından ara transferde alınan Ahmet Yazar da çalışmada yer aldı. Çanakkale Dardanelspor teknik direktörü Mehmet Özdemir hava koşullarının yeşil sahada çalışmalarına izin vermediğini bunun da antrenman programının değişmesine yol açtığını söyledi. Özdemir, hafta sonuna kadar etkili olması beklenen olumsuz hava koşullarına göre sonraki antrenman programının belli olacağını kaydetti.